سیب زمینی و پیاز هر دو در آشپزی موارد استفاده زیادی دارند و خیلی از ما عادت داریم هر دو را با هم می خریم و اتفاقا هر دفعه خریدمان به مقدار زیاد است. پس باید به دنبال راهی باشیم که ماندگاری آنها بیشتر شود و خراب نشوند.
کد خبر: ۱۰۷۳۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۵ 26 October 2022

تابناک رضوی: مراقب باشید دراولین گام نگه داری سیب زمینی و پیاز ابتدا سیب زمینی‌هایی که زخمی، فاسد و یا خراب شده‌اند را جدا کنید.

سیب ‌زمینی و پیاز فاسد در مدت زمان کمی سریعاً می‌تواند دیگر سیب زمینی‌ها را فاسد و خراب کند.

دوری از رطوبت
سیب زمینی و پیاز باید دور از رطوبت نگهداری شوند. درصورتی‌که سیب زمینی در معرض نور و رطوبت قرار بگیرد چروکیده و سبز می‌شود و خواص غذایی خود را از دست می‌دهد.

نکات کلیدی در نگهداری سیب زمینی و پیاز
این دو را هیچ گاه داخل یخچال نگهداری نکنید چراکه طعم و ظاهر آن سریع تغییر می‌کند. از طرفی سیب زمینی اگر در دمای یخچال قرار گیرد نشاسته درون‌اش به قند تبدیل شده و شیرین می‌شود.

بهتر است سیب زمینی‌ها را تا قبل از استفاده نشویید. خاکی که بر روی سیب زمینی‌ها قرار دارد به خشک ماندن آنها کمک می‌کند.

مدت زمان ماندگاری مناسب سیب زمینی 2 هفته است اما اگر به درستی شرایط و محیط نگهداری سیب زمینی را محیا کنید این مدت زمان می‌تواند به 2 و حتی 3 ماه هم برسد. زمان انتخاب سیب زمینی هم دقت داشته باشید سیب زمینی را انتخاب کنید که کاملا سفت و به رنگ روشن هستند.

دوری پیاز و سیب زمینی از هم
پیاز و سیب زمینی را با باید در محلی خنک و دور از نور خورشید و ترجیحا داخل کابینت که تاریک باشد نگهداری نمایید.

پیازی که در آشپزخانه نگهداری می کنید گاز اتیلن تولید می‌کند. این گاز اتیلن باعث جوانه زدن سیب زمینی می شود.

اگر می خواهید جلوی جوانه زدن سیب زمینی را بگیرید و مدت زیادی آن را در کابینت نگهداری کنید باید سیب زمینی و پیاز را در دو سبد مجزا نگهداری نمایید.

دولت آنلاین

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار