کد خبر: ۱۷۵۴۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۸ 04 February 2016
به گزارش تابناک یزد، رییس مجمع تشخیص مصلح نظام برگزاری انتخابات در کشوررا نشانه پایبندی انقلاب به رای مردم دانست و گفت: قانون شرایط برگزاری یک انتخابات را با توجه به مقدمات و مؤخرات مشخص کرده و مردم و نامزدها باید توجه کنند که رقابت های انتخاباتی محل دعوا و توهین نیست.

آیت الله اکبرهاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از اعضا و مسئولان موسسات فرهنگی، هنری، سازمان های مردم نهاد(سفیران صلح، صبح امید) با تبریک دهه فجر به مردم سراسر کشور، انقلاب اسلامی را نظامی بی نظیر در تاریخ اسلام خواند.

وی ادامه داد: امام راحل با اتکای به خدا و تکیه بر آرای مردم، نظامی را مبتنی بر تعالیم مکتب اهل بیت(ع) پایه ریزی کردند که در تمام مراحل قبل و بعد از پیروزی انقلاب، مخصوصاً در دوران دفاع مقدس، سازندگی و تا امروز، با حضور مردم به راه خویش در مسیر تعالی و پیشرفت ادامه می دهد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید برتأثیرمنطق و استدلال در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی که حضور مردم برشمشیر و تفنگ غلبه کرده است، اظهارکرد: تازه ترین نمونه شیوه استدلالی نظام اسلامی مباحث تیم مذاکره کننده ای هسته ای ایران است که به عنوان افتخار جمهوری اسلامی، تحسین همگان را برانگیخته است، چون سخت ترین مسأله که سایه جنگ را بر کشور گسترانده بود، با مذاکره و دیپلماسی حل کرد.

هاشمی رفسنجانی، بابیان این جمله که تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ثابت کرده که ایران از انرژی هسته ای جز صلح و صفا نمی خواهد، گفت: خیلی ها تلاش می کردند تا با توهمات و همچنین مستند به سخنان کینه توزانه صهیونیست ها و منافقین، به جامعه جهانی چنین القا کنند که ایران در حال ساخت بمب هسته ای است، اما با عقل و منطق به جهانیان و قدرت های 1+5 ثابت کردیم که جمهوری اسلامی می خواهد از قدرت بزرگی که از ذرات بیرون می آید، برای اصلاح بهداشت، کشاورزی و تمام نیازهای یک زندگی سالم بهره برداری کنیم.

وی با یادآوری و قرائت چندین آیه قرآن کریم، گفت: اسلام دین برابری و برادری است و اگر در جنگ های صدر اسلام دقت کنید، متوجه ماهیت دفاعی آنان می شوید؛ البته دین اسلام تأکید می کند که اگر به مسلمانان حمله و تعدّی و تجاوز شد، باید دفاع کنند و در مواردی نیز جهاد با احکامی روشن برای زن و مرد مسلمان واجب کفایی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز تأسف از تلاش های بعضی از افراطی های سرزمین های اسلامی که به نام دفاع از اسلام موجب بدنامی مسلمانان می شوند، به بوکوحرام در نیجریه اشاره کرد و گفت: این جماعت نام خود را از این گرفته اند که سفر به سرزمین های پیشرفته و علم آموزی از آنان بر هر مسلمانی حرام است و مساجد و کلیساها را خراب می کنند، دختران مردم را از مدرسه می ربایند و در هر شهری که اشغال می کنند، مردها را می کشند و زنان را به کنیزی می برند و متأسفانه همه این کارهای جاهلانه را به اسم اسلام انجام می دهند.

هاشمی رفسنجانی، انتخابات را بعدی دیگر از شاخصه اجتماعی دین اسلام دانست و با تأکید بر این نکته که دنیا به سوی دموکراسی پیش می رود، گفت: اسلام تأکید می کند که هیچ کس از مادر رئیس و مرئوس متولد نشده است و این مردمند که کسانی را برای اداره ی امور به عنوان حاکم خویش انتخاب می نمایند و حاکمان نیز وظیفه دارند با رعایت حدود شرعی و قانونی به مردم خدمت کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، برگزاری بیش از 35 انتخابات در نظام اسلامی را نشانه ای از پایبندی انقلاب اسلامی به رأی مردم دانست و گفت: قانون شرایط برگزاری یک انتخابات را با توجه به مقدمات و مؤخرات مشخص کرده و مردم و نامزدها باید توجه داشته باشند که رقابت های انتخاباتی محل دعوا و توهین نیست.

هاشمی رفسنجانی، تفاوت رأی، نظر و سلیقه مردم در یک جامعه را نشانه پویایی آن جامعه دانست و گفت: انسان ها که محصول یک کارخانه نیستند تا مثل هم فکر کنند، بلکه با سلیقه های مختلف، افکار جمعی را شکل می دهند و در حکومت ها نیز رأی اکثریت ملاک می باشد.

وی با بیان دستاوردهای مثبت و منفی انتخابات در کشورهای پیشرفته و همچنین عقب افتاده گفت: کشورهای پیشرفته با دغل کاری های سیاسی و کشورهای عقب افتاده با تعصبات جاهلانه وارد میدان می شوند، حال آن که اصل اسلامی، رعایت اعتدال، اخلاق، ادب سیاسی و حفظ آبروی افراد است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با توصیه حاضران در جلسه به رعایت اخلاق، بر توجه به اعتدال در گفتار و رفتار تأکید کرد و گفت: نکته ی دیگری که این روزها در جامعه شاهد هستیم، تلاش بعضی ها برای القا قهر از حضور در انتخابات است که به هیچ وجه با روح انقلاب سازگار نیست.

هاشمی رفسنجانی با بیان این جمله که قهر کردن از صندوق های رأی هیچ توجیه منطقی ندارد، گفت: سود عدم حضور مردم در انتخابات را اقلیتی می برد که خواهان حفظ وضعیت موجود است و اصلاً آن جماعت همین را می خواهند، اما مردم باید به شکل گسترده شرکت کنند و هر نظری را که دارند، بدهند تا در تاریخ ثبت شود.

وی با ابراز ناخرسندی از فضای این روزهای جامعه که بعضی ها توهین و تهمت را صلاح خویش برای پیروزی در انتخابات می دانند، گفت: توصیه ام به همه مردم مخصوصاً جوانان این است که اهل دعوا و جدل های بی معنا نباشند و بدانند اخلاق مسلمانان متواضعانه و بزرگترین سلاح آنها در مقابل توهین های جاهلان، سلام است که یک کلمه معمولی نیست وقتی قرآن کریم می فرماید: « وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَی الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا».


به گزارش ایرنا از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هاشمی با بیان یک قطعه تاریخی از زندگی مالک اشتر، گفت: آن شخصیت با آن عظمت در مسیری می رفت که کسی به ایشان اهانت کرد، مالک به مسجد رفت و اهانت کننده که او را شناخته و ترسیده بود به دنبال او رفت و پس از پایان نماز از مالک عذرخواهی کرد و این فرمانده سپاه حضرت علی(ع) در جواب گفت: آمده بودم برای تو دعا کنم تا خدا تو را ببخشد و ما هم که پیروان حضرت علی(ع) هستیم، باید به توهین کنندگان سلام کنیم که هم بهترین ادب و هم بهترین تنبیه است.

در ابتدای این دیدار، آقایان ابراهیم صنوبر مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره مؤسسه سفیران صلح ، علی اکبرمحمودی دبیر کل مؤسسه فرهنگی و هنری طراحان صبح امید، مسعود مویدی دبیر شورای سیاستگزاری سرای قلم و حجت الاسلام منتظری به ارائه گزارشی از فعالیت های داخلی و بین المللی مؤسسات سفیران صلح و صبح امید، دیدگاه و نظرات خویش درباره اهمیت صلح، دوری از تفرقه و نزاع و وحدت داخلی به ویژه در شرایط امروز پرداختند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار