مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه گفت: 250 هکتار از کشتزارهای این شهرستان توسط 150 خانوار کشاورز به کشت گیاهان دارویی اختصاص دارد.
کد خبر: ۲۳۷۳۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۶ 29 May 2016

به گزارش تابناك رضوي، محمد کریمي، اظهار كرد: عمده ترین این گونه ها گل محمدی، خاکشیر، زیره سیاه و تخم شربتی است که 80 خانوار در خصوص کشت و فرآوری گل محمدی و 70 خانوار در زمینه کاشت دیگر گونه های گیاهان دارویی اشتغال دارند.

وی عنوان كرد: امسال 49 هکتار از اراضی منطقه رخ برای چهارمین سالی پیاپی به کشت گل محمدی اختصاص یافته که پارسال از این سطح 89 تن محصول گل محمدی برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه بيان كرد: با توجه به اینکه برداشت گل محمدی از اردیبهشت ماه آغاز شده، پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت، پایان خرداد، 100 تن محصول برداشت شود.
کریمی عمر مفید و اقتصادی گل محمدی برای برداشت محصول و تولید افشره گلاب را 14 سال دانست و گفت: از هر تن گل محمدی این منطقه 250 کیلوگرم افشره گل (گلاب خالص) حاصل می شود.
وی همچنین اظهار كرد: در منطقه تربت حیدریه کارگاه فراوری گیاهان دارویی وجود ندارد و غالبا این کار به صورت سنتی و خانگی صورت می گیرد.
79 درصد نیروی کار تربت حیدریه در گستره 90 هزار هکتاری عرصه کشاورزی این شهرستان اشتغال دارند که به تولید 37 نوع محصول زراعی و 31 نوع محصول باغی مشغول هستند و به ترتیب رتبه های پنجم و سوم را از این نظر در خراسان رضوی دارند.
یکی از شاخص ترین محصولات این شهرستان که در ایران و جهان رتبه نخست را به خود اختصاص داده زعفران است که کشت آن در سطح هشت هزار هکتار با تولید سالانه 34 تن صورت می گیرد.
مرکز شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

منبع: ايرنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار