مدیر جهاد کشاورزی باخرز گفت: به طور میانگین سالانه 17 تن زعفران خشک در این شهرستان تولید می شود.
کد خبر: ۳۱۴۷۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷ 20 October 2016
به گزارش تابناك رضوي، حسن مسافری سطح زیر کشت زعفران در شهرستان باخرز را سه هزار و 500 هکتار اعلام کرد و افزود: از هر هکتار پنج کیلو سرگل زعفران به دست می آید.
وی اظهار کرد: این شهرستان به عنوان یکی از قطب های کشاورزی خراسان رضوی در تولید زعفران سهم 9درصدی استان و 6درصدی کشور را دارد.
وی نبود صنایع فراوری و بسته بندی این محصول را از مهمترین مشکلات زعفرانکاران باخرز عنوان کرد و گفت: همه ساله با شروع فصل برداشت به علت نبود صنایع تبدیلی و فراوری، زعفرانکاران منطقه مجبورند دسترنج خود را به قیمت کمتر به دلالان بفروشند یا گل زعفران را برای جدا کردن سر گل به شهرستان های همجوار بفرستند که این امر از سود کشاورزان می کاهد.
مدیر جهاد کشاورزی باخرز افزود: 100 درصد مزارع زعفران این شهرستان ارگانیک بوده و حدود پنج هزار بهره بردار در این زمینه فعال هستند.
برداشت زعفران از اواخر مهر هرسال آغاز و تا اواخر آبان ادامه دارد.
شهرستان باخرز 9 هزار بهره بردار بخش کشاورزی و 19هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات کشاورزی و باغی دارد.
این شهرستان 58 هزار نفری در 220 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
 
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار