وی خطاب به صنف نانوایان ادامه داد: مهمترین علت فشارخون و بیماری های قلبی ناشی از مصرف روغن های ناسالم و به خصوص نمک می باشد و ۵۰ درصد نمک مصرفی مردم از نانی است که توسط نانواها تولید و دریافت می شود.
هاشمی اضافه کرد: اگر نانواها بتوانند یک سوم نمک نان ها را کم کنند, جلوی بسیاری از بیماری ها گرفته می شود و حدود ۲۵ هزار مورد از مرگ های سالانه در ایران کم می شود.
هاشمی با تاکید بر لزوم استفاده ازسبوس در نان گفت: برخی مردم به اشتباه
تصور می کنند نان سفید بهتر است در حالی که نان تیره که سبوس دارد ارزش
غذایی خیلی بیشتری دارد و باید گرانتر باشد.
وزیربهداشت ادامه داد: مردم باید بدانند که نمک و شکر تیره نیز بسیار کم
ضررتر ازنمک و شکر سفید است زیرا با استفاده از مواد سفید می شوند.