معاون پرستاری وزارت بهداشت در سمنان خبر داد:
به گزارش تابناک سمنان، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هرگونه فعالیت فعالیت ذیل عنوان پرستار در بیمارستان های دولتی و خصوصی و دیگر مراکز درمانی منوط به دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری است
کد خبر: ۳۶۷۵۰۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸ 26 January 2017

به گزارش تابناک سمنان، محمد میرزابیگی در آستانه روز پرستاری و در همایشی که پیشاپش به بهانه روز پرستار و تجلیل از پرستاران این استان در دانشگاه علم پزشکی سمنان برگزار شد، اظهار کرد: هرگونه فعالیت فعالیت ذیل عنوان پرستار در بیمارستان های دولتی و خصوصی و دیگر مراکز درمانی منوط به دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری است

داشتن پروانه صلاحیت حرفه ای، شرط لازم برای کار پرستاران

محمد میرزابیگی ادامه داد:از ابتدای امسال تاکنون 10 هزار نفر از پرستاران که مدارک شان را تحویل دادند پروانه صلاحیت حرفه ای دریافت کردند. ضمن اینکه سال آینده نیز 10 هزار پرستار دیگر این پروانه را دریافت خواهند کرد.

وی از بازآموزی به عنوان مهمترین شاخص در اعطای این پروانه به پرستاران نام برد و افزود: براساس قوانین مربوط به این حوزه از این پس تنها پرستارانی که این پروانه را اخذ کرده باشند مي تواند در چارچوب اين حرفه و تحت عنوان پرستار در جامعه فعالیت کنند.

داشتن پروانه صلاحیت حرفه ای، شرط لازم برای کار پرستاران/ کمبود 200هزار پرستار در کشور/ استخدام 35 هزار پرستار در دولت تدبیر و امید

ایجاد معاونت پرستاری برای اولین بار در دولت تدبیر و امید

وی با اشاره به ایجاد معاونت پرستاری برای اولین بار در وزارتخانه متبوع خود، خاطرنشان کرد: معاونت پرستاری یکی از دغدغه های پرستاران و فعالان این حوزه بود که ما از سال 75 پیگیر اجرایی شدن آن بودیم که خوشبختانه این آرزو با حمایت مسئولان و مقام عالی وزارت در این دولت محقق شد.

ابلاغ هشت ماموریت و هدف اصلی به معاونت پرستاری

رئیس پیشین سازمان نظام پرستاری کشور، با بیان اینکه قاضی زاده هاشمی در ابلاغ حکم معاونت پرستاری هشت ماموریت و هدف اصلی را برای این معاونت تعیین کردند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سطح‌بندی خدمات پرستاری در این دوره خبر داد و گفت:سطح‌بندی پرستاران در دو سطح خدمات حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای از مهمترین اقدامات معاونت پرستاری وزارت بهداشت و درمان بوده است.

پرستاران ایران 40 درصد خدمات اضافی بر نرم جهانی انجام می دهند

میرزابیگی با بیان اینکه 60درصد خدمات پرستاری تخصصی و در سطح حرفه‌ای و 40 درصد آن خدمات اولیه و غیرحرفه‌ای افزود: خدمات اولیه معمولا در دنیا معمول نیست و پرستاران مسئول انجام آن نیستند.

وی ادامه داد: این خدمات اگرچه در حیطه وظایف پرستاران تعریف نشدند اما باید به بیماران ارائه شوند و از همین رو در رویکرد جدید وزارتخانه به حوزه درمان و خدمات بالینی، برای این مهم کمک پرستار تعریف شده است.

معاون وزیر با بیان اینکه در حوزه غیرحرفه ای، کمک پرستار هرگز جای پرستار را نمی گیرد، خاطرنشان کرد: در رویکرد جدید به ازای هر چهار پرستار یک کمک پرستار تعریف شده است.

شروع اقدامات برای دگرگونی روش‌های مراقبت در کشور

ایشان از ارائه مراقبت‌های پرستاری در منزل به عنوان یک خدمت مهم دیگر به جامعه و پرستاران نام برد و گفت: متاسفانه بسیاری از روش‌های گذشته منسوخ شده لذا باید روش‌های مراقبت در کشور باید دگرگون و بروزرسانی شود که در همین ارتباط اقداماتی در وزارتخانه شروع شده است.

افزایش دوبرابری ظرفیت دانشکده‌های پرستاری برای کمبود 200هزار پرستار در کشور

میرزابیگی از کمبود 200هزار پرستار در کشور خبر داد و گفت: وزارت بهداشت در دولت یازدهم برای رفع این مشکل اقدامات زیادی انجام داده و علاوه بر جذب تعداد زیادی پرستار، در گام اول ظرفیت دانشکده‌های پرستاری کشور را دو برابر کرده است.

وی با بیان اینکه در طول اجرای طرح تحول نظام سلامت 16 هزار پرستار جدید به استخدام درآمد تصریح کرد: علاوه بر این از بخشی از ظرفیت‌های دانشجویی نیز استفاده و شماری از دانشجویان پرستاری نیز به‌کارگیری شدند.

استخدام 35 هزار پرستار در دولت تدبیر و امید

معاون وزیر از استخدام 35 هزار پرستار در دولت تدبیر و امید خبر داد و خاطرنشان کرد: جذب این پرستاران بدون تحمیل هزینه‌ها به دولت صورت گرفته است.

این مقام مسئول از بالینی سازی آموزش‌ها به عنوان یکی از اساسی‌ترین دستاوردهای معاونت پرستاری وزارتخانه نام برد و خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای وزارتخانه در این دوره جذب اعضای هیئت علمی بالینی بود. ضمن اینکه در این دوره شاخص‌های ملی پرستاری نیز در این دوره ابلاغ و فرم‌های اختصاصی پرستاری نیز بروزرسانی شد.

گسترش چتر حمایتی روی سر همه پرستاران

میرزابیگی ادامه داد: در گذشته تنها نیروهای رسمی مشمول دریافت کارانه می‌شدند اما امروز همه نیروها از رسمی‌ها گرفته تا نیروهای شرکتی و طرحی و...همه کارانه دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به وجود معوقات پنج-شش ماهه در این بخش بیان کرد: تلاش دولت، وزیر، معاونت پرستاری، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و...همه بر این است که در اسرع وقت این مشکل را رفع و معوقات را پرداخت کنند.

وی همچنین به بحث تعرفه‌ها اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت همه توان خود را برای تعرفه‌ها به کار برده اما تعرفه‌ها باید در شورای عالی بیمه‌ها به تصویب برسند و وزارتخانه در این شورا تنها یک رای دارد و هشت رای دیگر به بیمه‌ها و وزارت رفاه تعلق دارد. با این همه وزارت بهداشت به جد پیگیر تعرفه‌ها است و امید دارد که در این حوزه نیز مشکلات جامعه پرستاری در نظر گرفته شود.

افزایش قابل توجه کارانه‌ها

وی از تلاش وزارتخانه برای رفع مشکل پرداختی‌ها و بروزرسانی معوقات خبر داد و اضافه کرد: در این دوره علاوه بر افزایش قابل توجه کارانه‌ها، میزان کارانه‌بگیرها نیز دو برابر شد و همین هزینه‌های مالی زیادی به همراه داشت.

معاون پرستاری وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش‌های این وزارتخانه برای افزایش پرداختی‌ها به پرستاران خبر داد و افزود: باوجود تحقق این افزایش پرداختی‌ها اما متاسفانه عقب‌افتادگی‌ها و معوقات در پرداخت سبب شد که جامعه پرستاری طعم و حلاوت افزایش پرداختی‌ها را چندان احساس نکند.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
کدوم کارانه؟ ازاول سال تاکنون یک ریال تحت عنوان کارانه به پرستاران دولتی پرداخت نشده و اونورسال هم میره تو دیون که زنده کردنش با عزرائیله
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار