مدیران دستگاه های فرهنگی زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خراسان شمالی دوشنبه چگونگی هم افزایی و تعامل فعالیت این دستگاه ها در زمینه های گوناگون را بحث و بررسی کردند.
کد خبر: ۳۷۳۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵ 06 February 2017
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی در این نشست که در محل دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد با اشاره به اینکه دستگاه های فرهنگی اهداف مشترکی دارند گفت: به یقین هر کدام از دستگاه هایی که در حوزه فرهنگ فعالیت دارند، هدف مشترکی را دنبال می کنند اما گاهی مواقع به دلیل کثرت و تنوع برنامه های مختلف در مشارکت و هم افزایی دستگاه های فرهنگی غفلت می شود.
حسین فرخنده اظهار کرد: قرابت و نزدیکی در انجام فعالیت های فرهنگی در ادارات و سازمان های تحت مدیریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر کسی پوشیده نیست اما باید در اجرا، ساز و کاری تعریف شود که کارها با یکدیگر پیوند بخورد.
وی تصریح کرد: باید ساز و کارهای کاربردی که ما را در رسیدن به اهداف مشترک یاری برساند شناسایی و تعریف شود.
فرخنده اظهار کرد: برگزاری این نشست های هماهنگی و مشترک با ابتکار و دستور آقای جنتی وزیر سابق در دستور کار قرار گرفت کمک می کند تا اجرای برنامه های فرهنگی غنی سازی شود.
وی گفت: فعالیت ها باید برنامه محور باشد و این نشست ها کمک می کند تا دستگاه های اجرایی از برنامه های یکدیگر آگاهی یافته و در جریان برنامه ها قرار گیرند.
وی به کمبود نیروی انسانی در فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی را می توان با برون سپاری و واگذاری برخی امور جبران کرد که در همین راستا مجتمع های فرهنگی و هنری در شهرستان های مختلف استان به بخش خصوصی واگذار شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی اظهار کرد: این اقدام علاوه بر افزایش بهره وری و کارآیی، سبب افزایش رضایت مندی مردم می شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان شمالی نیز در این نشست بر تعامل میان دستگاه های فرهنگی تاکید کرد و گفت: به یقین وجود تعامل در میان دستگاه های مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه ضروری است و این هم افزایی سبب سرعت بخشیدن به دست یابی به اهداف می شود.
محمدعلی جهانی اظهار کرد: موفقیت هر کدام از این دستگاه ها، در هم افزایی، تعامل و یاری رساندن به سایر دستگاه ها دست یافتنی است و منافع حاصل از موفقیت ها در نهایت متوجه مردم می شود.
وی با تاکید بر اینکه این نشست ها باید به صورت ماهانه پیگیری شود افزود: باید تلاش شود تا خروجی این نشست ها در اجرا نیز به کار گرفته شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ظرفیت های موجود در خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: نیروهای به کار گرفته شده در خبرگزاری ایرنا، نیروهای باتجربه ای هستند و این رسانه توانسته است اطمینان مخاطبان را به دست آورد.
جهانی تصریح کرد: ایرنا عجول نیست و کمتر شاهد خطا و پوزش در این خبرگزاری هستیم.
مسئول امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی نیز با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در این اداره کل گفت: توریست مذهبی و گردشگری مذهبی یکی از ظرفیت های مناسب در استان است که هنوز جا نیفتاده است.
حسن نیری اظهار کرد: در این زمینه ایرنا می توند کمک موثری در شناسایی ظرفیت ها و توانمندی های مکان های مذهبی و جاذبه های گردشگری داشته باشد.
وی افزود: به نظر می رسد تفاهم نامه ها برای انجام فعالیت ها و اقدامات فرهنگی مناسب باید در سطح وزارت خانه ها شکل گیرد و به صورت منسجم به دستگاه های مربوط در استان ها ابلاغ شود زیرا انجام برنامه ها در این صورت موثر تر خواهد بود.
مسئول روابط عمومی مدیریت حج و زیارت خراسان شمالی بر معرفی خدمات دولت تاکید کرد و گفت: ایرنا به عنوان خبرگزاری دولت رسالت دارد تا خدمات نظام و دولت را به مردم اطلاع رسانی کند و البته وجود چنین هماهنگی لازم و ضروری است.
محمدرسول شجاعی اظهار کرد: مدیران دستگاه های اجرایی، به لحاظ مشغله کاری نمی توانند در تمام این نشست ها حضور داشته باشند بنابراین به نظر می رسد این نشست ها با حضور نمایندگانی از هر دستگاه برگزار شود.
وی افزود: کارشناسان می توانند حلقه وصل این دستگاه ها باشند و با انجام برنامه ریزی های دقیق و کارشناسی شده اجرای اقدامات را سرعت دهند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی نیز در این نشست بر داشتن برنامه برای اجرای اقدامات فرهنگی تاکید کرد و گفت: نیاز است تا برای اجرای برنامه ها، دستور کار برای این نشست ها تعریف شود و در هر نشست، دستگاه میزبان گزارشی از عملکرد را ارائه دهد.
هاشم شیرازیان اظهار کرد: برای رسیدن به اهداف این نشست ها، باید اولویت ها مشخص شده و اقدامات نیز با توجه به اولویت ها پیگیری شود.
رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی خراسان شمالی نیز در این نشست بر شفاف سازی عملکرد دستگاه های اجرایی و سایر حوزه ها تاکید کرد و گفت: در جمهوری اسلامی باید فضاها شفاف سازی شود و مسئولان در خصوص عملکرد باید پاسخگو باشند.
علی اصغرافتاده افزود: مسئولان باید در مقابل نظام و مردم پاسخگو باشند که هم اکنون این امر دغدغه رسانه ها است.
وی اظهار کرد: اگر در تمام حوزه ها شفاف سازی می بود و در اولویت قرار می گرفت دیگر اختلاس ها، فساد های اداری ، بی قانونی و بی نظمی نمی بودیم.
وی افزود: اگر رسانه ها بتوانند درست به وظیفه خود عمل کنند و بر تمامی حوزه های اجرایی و اداری و فعالیتی کشور رصد داشته باشند، نباید بی قانونی و کاستی در جامعه وجود داشته باشد، چراکه این کاستی ها و فرایندهای غلط اساس مشروعیت و کارآمدی نظام را در بلند مدت زیرسئوال خواهد برد.
وی با بیان اینکه اگر کاستی در جامعه باشد ما رسانه ها باید خود را مقصر بدانیم افزود: همچنان که اگر اتفاق و دستاورد خوبی در جامعه رخ می دهد ما خود را در آن توفیق شریک می دانیم.
افتاده نیز بر همکاری و مشارکت و هماهنگی دستگاه های زیر مجموعه وزرات تاکید کرد و افزود: دستگاه های فرهنگی برنامه های هم سویی دارند که اگر به به صورت مشترک و هماهنگ با هم انجام دهند باز خورد بیشتری در جامعه خواهد داشت.
وی بر تیمی عمل کردن نیز تاکید کرد و افزود: باید برنامه ها، اولویت ها توسط این دستگاه ها تعریف شود و برای اجرا از توانمندی همه استفاده کرد.
نشست پیشین دستگاه های مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خراسان شمالی به میزبانی دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار شد.
نشست بعدی نیز قرار است به میزبانی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی برگزار شود.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار