معاون اجرایی مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی گفت: 457 طرح و پروژه بزرگ و متوسط بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی با تصویب وزیر بهداشت،در قالب طرح تفتان (تدارک فوری و تامین نیازهای بهداشت و درمان) در استان سیستان و بلوچستان در حال اجراست که با تکمیل این مراکز بیش از 169 هزار متر مربع به زیر ساخت های بخش سلامت این استان افزوده خواهد شد.
کد خبر: ۳۹۹۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۶ 29 March 2017
دکتر محمد میرزائی در جریان بازدید از روند اجرای پروژه های عمرانی حوزه بهداشت در زاهدان افزود: استان سیستان و بلوچستان جایگاه ویژه ای در برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد و شخص وزیر بهداشت به صورت مستقیم روند توسعه زیر ساخت های سلامت در این استان را پی گیری می کند.
وی افزود: هم اینک 395 پروژه مهم در حوزه بهداشت و در مناطق روستایی و شهری زیر پوشش دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان و زابل و دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر در حال اجراست.
وی بیان کرد: 180 پروژه از مجموع پروژه های یادشده در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در حال اجراست.
معاون اجرایی مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: همچنین در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و دانشکده ایرانشهر به ترتیب 78 و 137 پروژه بهداشتی در حال ساخت است.
وی افزود: این طرح ها که شامل خانه های بهداشت روستایی، پایگاه های سلامت شهری، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی (درمانگاه)، مراکز تسهیلات زایمانی روستایی، مراکز آموزش بهورزی و محل اسکان کادر بهداشت در مناطق روستایی است با تصویب و دستور مستقیم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال ساخت است و با تکمیل آن تحولی تاریخی و بی نظیر در توسعه و بازسازی نظام شبکه بهداشت در استان سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.
دکتر میرزائی ادامه داد: تاکنو 850 میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای توسعه زیر ساخت های بهداشتی در استان سیستان و بلوچستان هزینه شده است.
وی اظهار امیدواری کرد: با استمرار فعالیت های عمرانی بیش از 70درصد از پروژه های مصوب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه بهداشت استان سیستان و بلوچستان ظرف 2 ماه آینده به مرحله بهره برداری رسیده و به چرخه خدمت به هموطنان عزیز ساکن در جنوب شرق کشور اضافه شود.
دکتر میرزائی تصریح کرد: تکمیل نظام شبکه بهداشت از نقاط قوت طرح تحول نظام سلامت است و ثمرات اجرای این طرح تنها به حوزه درمان خلاصه نمی شود بلکه در حوزه بهداشت نیز تحولات بی نظیری رخ داده است.
وی بیان کرد: علاوه بر تکمیل نظام شبکه و ساخت مراکز جدید ارائه خدمت در مناطق شهری و روستایی، توسعه کمّی و کیفی بسته خدمتی بهداشت برای 28 میلیون نفر از ساکنان مناطق روستایی و عشایری، ارائه خدمات بهداشت به صورت اکتیو (فعال) در مناطق شهری و تکمیل پرونده سلامت، از مهمترین اهداف و برنامه های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه بهداشت بوده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار