در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.
کد خبر: ۴۳۰۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۹ 25 May 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از وب سایت روزیاتو، در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

مواد لازم:

    ۴ پیمانه آرد نان
    ۲٫۵ قاشق غذاخوری نمک کوشر
    ۱ قاشق غذاخوری شکر
    ۲ پیمانه آب گرم
    ۱٫۵ قاشق چایخوری خمیر ترش
    ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ قوطی پوره گوجه فرنگی
    ۴ حبه سیر
    ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا
    ۲ پیمانه ریحان تازه
 
طرز تهیه پیتزای تنوری در خانه
 
طرز تهیه:

1-در یک کاسه بزرگ، آرد، ۱٫۵ قاشق غذاخوری نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.

2-در یک کاسه متوسط، آب، خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و ۲ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

3-خمیر ترش را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی ور بیاید.

4-روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به ۴ قسمت جداگانه تقسیم کنید. هر کدام را یک چانه کرده و روی یک ورقه روغنی بگذارید. روی آن ها حوله نمدار بکشید و ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

5-فر را با دمای ۲۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

6-در مخلوط کن، گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

7- روی سطح صاف، آرد پاشیده، یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را در تمام سطح خمیر پخش کنید.

8-یک لایه پنیر موزارلا روی سس قرار داده و روی آن ریحان بپاشید. در صورت تمایل می توانید سوسیس، پیاز یا … اضافه کنید.

9-پیتزا را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار