آش عدس , یکی از دلایل نفخ معده، مصرف زیاد مواد سدیم دار و مصرف کم مواد حاوی پتاسیم و فیبر می باشد که باعث از بین رفتن تعادل این دو ماده در بدن می گردد که نتیجه ی آن نفخ معده است. با توجه به اینکه عدس منبع بسیار غنی ای از فیبر می باشد می توانید با استفاده از آن هضم غذا را راحت تر نمایید و نفخ معده را کاهش دهید.برای تقویت معده و برطرف کردن گاز معده بهتر است عدس را با سرکه میل نمایید،اگه سرما خوردین کشک نریزین ، وقتی آش پخت با ماست بخورید.
کد خبر: ۴۴۲۰۳۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۱ 15 June 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از سایت پرشین وی،دستور پخت آش عدس را در این نوشتار به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

عدس یک و نیم پیمانه
برنج سه چهارم پیمانه
سبزی شامل گشنیز و جعفری نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
سیر چهار تا پنج حبه
زردچوبه ، نمک ، فلفل به میزان لازم
کشک یا ماست به میزان لازم
پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

عدس را بذارین با مقداری آب بپزه ، وقتی عدس نیم پز شد، برنج را بهش اضافه کنید و بذارین
برنج هم بپزه ، آب آش را اندازه کنید و سبزی را هم اضافه کنید و بذارین آش جا بیفته .
پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدین، سیر را له کنید
و به پیازها اضافه کرده و تفت بدین ، زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت بدین. این پیازها را به آش اضافه کنید .
یک ربع قبل از اینکه آش را بردارین بهش به میزان دلخواه کشک اضافه کنید

( اگه سرما خوردین کشک نریزین ، وقتی آش پخت با ماست بخورید)
کشک را حتما قبل از استفاده 20 دقیقه بجوشونید .
بعد از اینکه آش پختش کامل شد و جا افتاد بریزین توی ظرف مورد نظرتون و روش
را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین کنید.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار