روش تهیه گوش فیل خانگی مخصوص ماه رمضان را در این نوشتار آموزش می دهیم.
کد خبر: ۴۴۶۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۷ 23 June 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از سایت آشپزی،دستور تهیه گوش فیل خانگی،شیرینی و دسر ماه رمضان را در این نوشتار آموزش می دهیم.


مواد لازم :
تخم مرغ:۱عدد
شیر : نصف فنجان
شربت : ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :۱ قاشق مرباخوری
ماست : ۱ قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره : ۲ قاشق غذا خوری
آرد : به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
هل، وانیل، گلاب : به میزان لازم
ابتدا روش تهیه شربت گوشفیل:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراهکمی وانیل، هل، زعفران ( در صورت تمایل )و گلاببگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کناربگذارید تاخوب سرد شود.

روش تهیه خمیر و پخت گوشفیل:

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یاهمینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود.سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.می توانید خمیر را نیز با قالبهای ستاره ای یا گل نیز شکل دهید.
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار