یک عضو بنیاد باران با اشاره به اینکه تا زمانی که احزاب فراگیر تشکیل نشده است فعالیت سیاسی در قالب جبهه‌ها باید ادامه یابد، گفت: جریان اصلاحات و اصولگرایی باید به سمت تشکیل حزب فراگیر حرکت کنند.
کد خبر: ۴۹۰۲۱۷
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴ 06 September 2017
به گزارش تابناک : عبدالله ناصری در ارزیابی از عملکرد جریان اصلاح طلبی در چند سال اخیر با بیان اینکه عملکرد شورای سیاستگذاری را در مجموع موفق می‌دانم اظهار کرد: عملکرد این شورا موجب موفقیت کامل اصلاح طلبان در انتخابات شوراها و مجلس شد.
وی در ادامه افزود: شورای سیاستگذاری نهادی نوپا است که برای انتخابات 94 با تقاضای احزاب و شخصیت‌های اصلاح طلب از رهبر جریان اصلاحات شکل گرفت. به هر حال شورای سیاستگذاری همانند هر تشکیلاتی دارای نقاط قوت و ضعف است که باید نقاط قوت تقویت شده و نقاط ضعف آسیب شناسی شود که البته این آسیب شناسی آغاز شده است. برخی انتقاداتی که به شورای سیاستگذاری مطرح می‌شود مبالغه آمیز است اما برخی انتقادها بر روش تنظیم لیست‌های انتخاباتی وارد است که البته خروجی این لیست ها در انتخابات مجلس و شوراها موفقیت صد در صدی بوده است.
ناصری درباره ضعف‌های جریان اصلاحات نیز تصریح کرد: من نقاط ضعف را همان نقاط ضعف تاریخی می‌دانم که اصلاح طلبان نتوانستند به سمت آرمان مطلوب خود که تشکیل حزب فراگیر است، حرکت کنند. امیدوارم هر دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا به این جهت حرکت کنند و دو حزب فراگیر در کشور تشکیل شود.
این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که آیا تشکیل شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان به دلیل ضعف جریان اصلاحات را اختلاف داخلی آنها نبوده است گفت: این شورا پس از انتخابات سال 92 و با تقاضای احزاب و شخصیت‌های اصلاح طلب شکل گرفت تا روند موفقیت در انتخابات 92 ادامه یابد. احزاب همچنین مطالبه‌ای داشتند که دستاوردهای خوبی هم به دست آمد و حتی جریان اصولگرا هم جمنا را تشکیل دادند. به هر حال شرایط تخریب در کشور به گونه ایست که این تشکلها را اقتضا می کند. جامعه مخاطب هم این ائتلاف‌های فراگیر را می پسندد.
شورای عالی سیاست‌گذاری دیالوگ خوبی با جامعه برقرار کرده است
سید محمود میرلوحی درباره آخرین فعالیت کمیته ارزیابی شورای عالی سیاستگذاری با بیان این که جلسات در این کمیته در‌حال پیگیری است، گفت: باتوجه به اینکه اساس کار شورای عالی سیاست‌گذاری بر اجماع نظر است. در همین راستا ما در حال حاضر پیگیر نظرات کارشناسان هستیم.
وی با اشاره به این نکته که برخی از چهره‌های سیاسی علاقمند به کار شورای عالی سیاست‌گذاری هستند، عنوان کرد: افراد آشنا در عرصه سیاست به ساز و کار شورای عالی سیاست‌گذاری علاقه دارند و نظراتی را نیز بیان کرده‌اند. در این دوره که قصد ما برطرف کردن نقدها و انتقادات به شورا بود، با این اشخاص تماس گرفته شد و از آنان در این باره نظرخواهی شد.
به گزارش ایلنا ،معاون پارلمانی دولت اصلاحات تاکید: شورای عالی سیاست‌گذاری به کار و فعالیت خود در حال حاضر ادامه می‌دهد. ما در این بازنگری قصد داریم ساختار شورای عالی سیاست‌گذاری، کارکردها و عملکردها، نرم‌افراز ، آئین‌نامه ، ظوابط کاری و مسائل مختلف را که به بهبود کار شورای عالی کمک می‌کند، تغییر دهیم.
میرلوحی در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین نقدی درباره شورای عالی سیاست‌گذاری چیست، گفت: ابتدا باید بگویم که ما هنوز به جمع‌بندی کامل نرسیده‌ایم و بررسی‌ها ادامه دارد اما از قرائن آن‌چه که پیداست، بیشترین انتقادات به ساختار شورای عالی درباره کیفیت انتخاب اعضا و بستن لیست نبود.
وی ادامه داد: شخصیت‌های حقیقی و حقوقی تا جایی که ما از نقطه نظراتشان آگاهی پیدا کردیم به عملکرد شورا انتقاداتی داشتند اما بر کلیات همه اتفاق نظر دارند.
استاندار پیشین سمنان تاکید کرد: شورای عالی سیاست‌گذاری تاکنون عملکرد مناسبی داشته است و توانسته گام‌های موثری در جهت فراگیر شدن جریان اصلاحات بردارد.
وی افزود: شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان توانسته دیالوگ مناسبی با جامعه، افکار عمومی و رأی‌دهندگان برقرار کند و توانسته با راهبردهایی که انتخاب کرده اعتماد عمومی را جلب کند.
میرلوحی درباره تشکیل اتاق فکر در کنار شورای شهر تهران گفت: باتوجه به این که شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان دعوت‌کننده مردم به انتخابات بود، این مطلب از ابتدای تشکیل مجلس دهم مطرح شد و موضوعی طبیعی است.
وی ادامه داد: مطرح کردن چنین پیشنهادی از سوی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان کاملا عادی است زیرا جریان اصلاحات افکار عمومی را جلب و ترغیب کرد که رأی دهند. امروز اصلاحات جایگاه و اعتباری بین مردم دارد.
استاندار پیشین آذربایجان غربی تاکید کرد: طبیعی است شورای عالی سیاست‌گذاری رابطه‌اش را با فراکسیون امید حفظ و ارتباطش را با منتخبان مردم نهادینه کند.
وی در ادامه با اشاره به همایش منتخبان شوراهای کشور با شورای عالی سیاست‌گذاری عنوان کرد: چندی پیش ما همایشی با منتخبان شوراها استان برگزار کردیم و در آن‌جا چگونگی ارتباط با آنها مورد بررسی قرار گرفت، اساس کار شورای عالی سیاست‌گذرای تعامل است.
میرلوحی در ادامه تشریح کرد: ما یک جلسه با شورای ۵۱ نفره لیست امید داشتیم که از دل آن یک کارگروه ۶ نفره که ۳ نفر منتخب شوراها و ۳ نفر از نمایندگان تهران بودند، در آن حضور داشتند. آیین‌نامه‌ای تدوین شد که مورد تایید همه قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: تعامل شورای شهر با شورای عالی سیاست‌گذاری مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفته است و درصدد هستیم این هماهنگی‌ها بیشتر افزایش یابد. امیدواریم شورای عالی فرصتی برای پیشبرد امور باشد.
معاون پارلمانی دولت اصلاحات در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا این اظهار نظرات به سید محمد خاتمی انتقال پیدا کرده است یا خیر، گفت: کمیته ارزیابی به جمع‌بندی نهایی نرسیده است که آن را با آقای خاتمی در میان بگذارد.
وی با بیان این مطلب که بعد از پیروزی در انتخابات این مسئله مطرح شد که شورای عالی بماند یا خیر، عنوان کرد: بعد از انتخابات دهم اسفند سال ۹۴ این موضوع مطرح شد که آیا شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان بماند یا خیر. از اسفند ۹۴ تا شهریور ۹۵ ما مسائل را بررسی کردیم و باتوجه به تجربیات قبل قرار شد شورا به کار خود ادامه دهد. وقتی که مردم اعتماد کردند و به لیست‌های ارائه شده رأی دادند وظیفه ما نیز نسبت به گذشته سنگین‌تر شده است و نتیجه این شد که شورا نباید منحل شود بلکه باید با تغییراتی در دورن خود به کارش ادامه دهد.





منبع : ایسنا 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار