رئیس پلیس فتا خوزستان:
رئیس پلیس فتای خوزستان با تأکید بر لزوم آموزش مردم و آگاه سازی آنها نسبت به جرائم رایانه ای بیان کرد: اکثر جرائم اقتصادی در فضای مجازی ناشی از سهل انگاری خود افراد است.
کد خبر: ۴۹۹۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴ 26 September 2017
به گزارش تابناک خوزستان، شاهین حسنوند در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه استان با اعلام این خبر که بالای ۹۰ درصد از پرونده های تشکیل شده، کشف می شوند، اظهارکرد: پرونده ای با بیش از ۸۰ شاکی در خصوص نرم افزار اسکیمر (با یک دستگاه خاص) داشتیم که متهم نسبت به کپی کارت های عابربانک مردم اقدام و از اعتبار مالی کارت ها بهره برداری می کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه اکثر جرائم اقتصادی در فضای مجازی ناشی از سهل انگاری خود افراد است بنابراین آموزش مردم و آگاه سازی آنها نسیت به اینگونه جرایم رایانه ای امری لازم و ضروری است.

سرهنگ حسنوند با اشاره به اینکه بیش از ۲۵ روز میانگین پیگیری پرونده های پلیس فتا است، عنوان کرد: از تمامی مردم تقاضا داریم تا نسبت به دریافت اخبار موثق اقدام و به اخبار بدون منبع موثق توجهی نداشته باشند.

این مقام مسئول در فرماندهی انتظامی خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: هیچ سایت همسریابی در کشور وجود ندارد که مجوز داشته باشد و به همه مردم توصیه می کنیم تا از طریق این سایت ها نسبت به انتخاب همسر اقدام نکنند.

رئیس پلیس فتا، ادامه داد: مواردی در فضای فیزیکال در حال رخ دادن است که انتشار آن از طریق فضای مجازی به صورت ناشناخته و افسارگسیخته پخش می شود.

وی تصریح کرد: هدف از این جلسات این است که نظام مند بودن این فضا را با تعاملات ایجاد شده محقق کنیم؛ هر شخصی نباید یک خبر را بدون هیچ گونه بررسی از آسیب ها و تهدیدات آن منتشر کند.

رئیس پلیس فتا خوزستان تصریح کرد: افرادی که این اخبار را در فضای مجازی منتشر می کنند هیچ آموزشی ندیده اند و در نهایت باعث باورپذیری مردم می شود.

سرهنگ حسنوند خبر داد: قبل از انتخابات با حمایت اصحاب رسانه و کانال های پرمخاطب، مواردی را تذکر و از آنها خواستیم که از تشویش مطالب خودداری کنند. همچنین بحث اربعین، عاشورا و تاسوعا را نیز در پیش داریم که برای جلوگیری از باورپذیری های اشتباه مردم به ویژه در زمینه سفر بدون ویزا به عراق آگاه سازی های لازم را انجام می دهیم.




اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار