مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: چغندرکاران این شهرستان با تولید 22 درصد از حجم کل این محصول در خراسان رضوی رتبه نخست را کسب کردند.
کد خبر: ۵۴۷۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۷ 03 January 2018

به گزارش تابناک : علیرضا هاشم آبادی روز چهارشنبه افزود: امسال یک میلیون و 350 هزار تن چغندر در خراسان رضوی برداشت شد. از این مقدار 300 هزار تن محصول جوین بود که نسبت به پارسال 30 درصد بیشتر شده است.
وی ادامه داد: سطح زیر کشت چغندر قند در شهرستان جوین چهار هزار هکتار و میانگین برداشت محصول در هرهکتار بیش از 75 تن است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: توجه به توصیه های فنی مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت این محصول و رعایت اصول فنی کشت از سوی کشاورزان مهمترین عوامل افزایش تولید چغندرقند بوده اند.
وی افزود: عیار پایه چغندر قند 14 است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته می شود. میانگین عیار چغندر تولید جوین برای امسال 17،5 است.
او همچنین به ینکه کشت چغندرقند به لحاظ نیاز آبی از جمله محصولات آب طلب است اشاره و بیان کرد: امسال کشت چغندر قند پاییزه به صورت آزمایشی در هشت هکتار از مزارع جوین اجرا شد.
جوین 12 هزار بهره بردار کشاورزی در بخشهای باغداری، دامپروری و طیور دارد. مرکز این شهرستان در فاصله 320 کیلومتری غرب مشهد واقع است.

 

 

 

منبع : ایرنا 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار