حجم برداشت ریواس در نیشابور از هزار و 100 تن در سالهای قبل، به سبب خشکسالی ،امسال به 850 تن کاهش یافت.
کد خبر: ۶۰۴۳۶۴
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲ 12 May 2018

به گزارش تابناک : مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت:300 بهره بردار در پنج هزار هکتار اراضی زیر کشت ریواس در این شهرستان فعالیت دارند.

محمدعلی فرهمند راد افزود: حدود 10 تن ریواس درسال کارگاههای نیشابور آبگیری و تبدیل به شربت ریواس می شود.

زمان پرورش ریواس 10 روز پیش از عید نوروز تا اواخر خرداد ماه است.

عمده محصول ریواس نیشابور در دامنه کوههای گرینه، خرو، درود و میرآباد به دست می اید.

ریواس دارای ویتامینهای A و C فراوان و املاح معدنی زیاد نظیر پتاسیم‌ و کلسیم است. همچنین دارای فیبر فراوان و در مقابل کمترین میزان چربی است.

همچنین ریواس برای تقویت معده و کبد مفید است. این گیاه دارای اسیدهای آلی از جمله اسیدمالیک می باشد و به دلیل اینکه آوندهای آن از آب فراوان تشکیل شده برای رفع عطش نیز مناسب بوده و در هضم غذا مفید است. در طب سنتی برای دفع بعضی از باکتریهای مضر استفاده می شود.

خوردن ریواس برای بیماران تبدار و بی‌اشتها نیز مفید است. صفرا و دل به هم خوردگی را رفع می‌ کند و برای حصبه و اسهال گرم صفراوی مفید است.

 

 

منبع : صدا و سیما 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار