حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به اهمیت ماه مبارک رمضان و عمل به دستورات قرآن، اظهار داشت: همه مصیبت‌های ما از خودبینی، خودخواهی، خودشیفتگی و خودبرتربینی است.

وی همچنین با اشاره به تاثیر نفس امّاره، گفت: ضرر رئیس جمهور دیوانه‌نمای خبیث آمریکا به اندازه نفس امّاره نیست حتی با اینکه فلسطین تحت شدیدترین ظلم‌هاست اما خطر رژیم کودک‌کش صهیونیستی هم به اندازه نفس امّاره نیست. باید در ماه رمضان بر نفس خود مسلط شویم و با استغفار بار گناهانمان را کم کنیم.

صدیقی ادامه داد: انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی مهمترین فاجعه‌ای است که در این ایام رخ داده است، اصل اشغال سرزمین مسلمانان و اصل تولید مولود نامشروع حرامزاده‌ای به نام اسرائیل در منطقه جزو مصیبت‌های جهان اسلام بوده و همچنان ادامه دارد.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: اینها برخلاف قوانین بین‌المللی که قدس شریف را در مصوبات بین‌المللی متعلق به فلسطینی‌ها دانسته اما این رئیس جمهور خبیث جدید که خودش را به دیوانگی زده و هر کاری را می‌کند و هر حرفی را می‌زند و شرم و حیا و ملاحظه‌ای ندارد این جسارت را کرد و مردم فلسطین یکپارچه به پا خاستند و در روزهای متوالی به صحنه آمدند و در حالی که اسلحه نداشتند به قتل رسیدند. این لکه ننگی برای رژیم غاصب اسرائیل و آمریکا است.

صدیقی خاطرنشان کرد: در کشورهای مختلف ملت‌ها و دولت‌ها به این جنایت بی‌سابقه عکس‌العمل نشان دادند و آن را محکوم کردند. مع‌الاسف با اینکه فلسطین ناموس عرب است اما سران عرب گرفتار خفگی شدند زیرا سلطه آمریکا به حدی است که اینها غلامان زرخرید آمریکا هستند. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها نشان دادند که نه به قانون پایبندند و نه وجدان و شرفی دارند و اخلاق هم که در دیپلماسی بین‌المللی کلاً جایگاهی ندارد لذا با این جنایت زوال صهیونیست‌ها نسبت به مدت و زمان 25 سالی که مقام معظم رهبری برای نابودی این رژیم تعیین کردند نزدیک‌تر شده است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به خروج آمریکا از برجام اظهار داشت: برجام قصه پرغصه‌ای است که از ابتدا دنیای غرب کلاه گشادی را برای ایران آماده کرده بود، برجام یک باج‌گیری بود برای رفع تحریم‌ها در حالی که ما خلافی نکرده بودیم اما یک طرفه از علم و انرژی هسته‌ای عقب‌نشینی کردیم که این تحریم‌های غیرقانونی را بردارند اما چه شد. مقام معظم رهبری در همان زمان‌ها به رئیس جمهور نامه نوشتند و هشدار دادند که شما سوابق غربی‌ها را می‌دانید لذا از رئیس جمهور آنها تضمین گرفته شود که رعایت نشد و حال این رئیس جمهور دیوانه‌نما کل برجام را زیر سوال می‌برد.

صدیقی گفت: سیاست کلی نظام بر اساس قانون اساسی با رهبری و ولی فقیه است لذا نکند که بدون اذن و اجازه ایشان سراغ کسانی برویم که آنها هم مثل آمریکایی‌ها هستند و در هشت سال دفاع مقدس دیدیم که بر سر ما آتش باریدند از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان و ... .

وی تاکید کرد: ما با چه جراتی می‌توانیم به اینها که با ما عناد و دشمنی دارند اعتماد کنیم و تضمینی نگیریم. مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود. این مساله، مساله عزت ملی و شرف مملکت ما است، خواست همه مردم این است که در مذاکره با اروپایی‌ها راه قبلی را طی نکنیم و تضمین عملی بگیریم نه حرفی، و گرنه زیر بار مذاکره‌ای که ننگ در آن است نرویم. 

به گزارش فارس، امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع لوایح مجلس در خصوص مساله پولشویی و مراودات مالی با جبهه مقاومت، گفت: ما نباید خودمان با دست خودمان محدودمان کنیم و دشمن را بر مجاری اقتصادی کشور مسلط کنیم، این جزو غفلت‌هاست. می‌گویند در شرایط بانکی سختی به سر می‌بریم خب مگر برجام شرایط بانکی را درست کرد که با این موضوعات درست شود. مجلس و دولت برخلاف عزت ملی قدمی برندارند.

صدیقی همچنین با اشاره به موضوع جمعیت کشور، گفت: کثرت جمعیت، اعتبار بین‌المللی، اقتصادی و جهانی نظام است نباید فریب برخی حرف‌ها مثل اولاد کمتر و زندگی بهتر را خورد البته با هشدارهای مقام معظم رهبری رشد جمعیت بهتر شده است لیکن هنوز نگرانی‌هایی وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به حمایت از کالای داخلی نیز گفت: باید در مساله کالای داخلی کارآفرینان و تولیدکنندگان کیفیت کار را بالا ببرند و دولت نیز خرید کالاهای خارجی را در ادارات ممنوع کند و نسبت به واردات کالا هوشیار باشد. اقتصاد مقاومتی تنها راه برون‌رفت از مشکلات است.

امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به معضل طلاق اظهار داشت: هم دولت، هم رسانه‌ها و هم دادگاه‌ها در مساله طلاق خدا را در نظر بگیرند این افزایش طلاق در شان نظام اسلامی نیست و نشان می‌دهد که برنامه‌های فرهنگی به درستی صورت نگرفته و بعضاً شاهدیم دادگاه‌ها خودشان تشویق به طلاق می‌کنند. 

صدیقی در پایان با انتقاد از شرایط بورکراتیک ادارات اظهار داشت: باید یک انقلاب اداری در خور تسهیل مردم در نظام اداری کشور صورت گیرد.