مدیرکل دامپزشکی قم:
مدیرکل دامپزشکی قم اظهار داشت: کشتارگاه شهرداری با سابقه فعالیت 36 ساله فاقد برخی زیرساخت های بهداشتی لازم برای کشتارگاه های امروزی است.
کد خبر: ۶۰۸۹۶۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱ 21 May 2018

به گزارش تابناک قم،مهدی رفیعی محمدی گفت: این کشتارگاه زیرساخت هایی از جمله سیستم تصفیه فاضلاب، تبدیل ضایعات و بسته بندی را ندارد.

وی اضافه کرد: همچنین کشتارگاه شهرداری قم فاقد سردخانه پیش سرد کافی برای نگهداری لاشه گوسفندی است و لاشه گرم پس از کشتار، وارد بازار فروش می شود.

وی تاکید کرد: لاشه گرم گوسفندی پس از خرید باید تا 24 ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد بالای صفر نگهداری شود و اگر قبل از این شرایط فردی اقدام به خرد کردن گوشت نماید، برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های مشترک انسان و حیوان، باید اصول بهداشتی را رعایت و از دستکش استفاده نماید.

به گفته رفیعی، این کشتارگاه به دلیل قرار گرفتن در بافت شهری(جنب بقعه امامزاده جمال(ع)) تاییدیه از سارمان حفاظت محیط زیست ندارد.

وی تصریح کرد: با توجه به درپیش بودن فصل گرما و خطرات ناشی از ابتلا به تب کریمه کنگو، باید کشتارگاه جاهد جایگزین کشتارگاه شهرداری شود.

وی خاطرنشان کرد: کشتارگاه جاهد با ظرفیت کشتار و نگهداری روزانه حداقل یک هزار راس دام سبک و 100 راس دام سنگین در کیلومتر 10 محور قدیم قم- جعفریه آماده بهره برداری است.

کشتارگاه شهرداری قم درحال حاضر ظرفیت کشتار 40 راس دام سنگین و حدود یک هزار و 200 راس دام سبک و کشتارگاه پرتو نیز ظرفیت کشتار 500 راس دام سبک و 50 راس دام سنگین را دارد و در کیلومتر 13 محور قم- جعفریه واقع شده است.

استان قم دارای 215 هزار راس گوسفند داشتی مولد، 35 هزار راس بز داشتی مولد، 115 هزار راس بزغاله پرواری، سه هزار و 500 نفر شتر، 27 هزار راس گاو شیری شامل 19 هزار راس گاو شیری اصیل مولد، سه هزار راس گاو دورگ شیری مولد، پنج هزار راس گاو شیری حذفی و 115 هزار راس گاو و گوساله پرواری است.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار