محسن رضایی خبر داد؛
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح جلسه امروز مجمع، با اشاره به گزارش سرلشکر باقری گفت: سلاح استفاده شده در ترور شهید فخری‌زاده متعلق به ناتو است.
کد خبر: ۹۲۲۸۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۲ 10 December 2020

سلاحی که با آن شهید فخری‌زاده را ترور کردند؛ متعلق به ناتو است

به گزارش تابناک سمنان  محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری که عصر امروز چهارشنبه ۱۹ آذر برگزار شد، ضمن تسلیت درگذشت آیت‌الله یزدی گفت: آیت‌الله یزدی در انقلاب و پس از پیروزی انقلاب و در  دفاع مقدس نقش موثری در حمایت از نهضت، امام خمینی و رهبری داشت.

وی با اشاره به جلسه امروز صبح مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در جلسه امروز مجمع، سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گزارشی درباره شهادت شهید فخری زاده توضیحاتی را داد.

رضایی گفت: سرلشکر باقری تشریح کرد که در طی سال‌های اخیر بار‌ها سازمان‌های تروریستی قصد ترور شهید فخری زاده را داشتند، ولی تلاش‌های آن‌ها خنثی می‌شد، ولی این بار با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و استفاده از سلاح‌های لیزری و هوشمند که با ماهواره هدایت می‌شد توانست عملیات خود را با موفقیت انجام دهند. همچنین از آنچه که جاسازی دقیقی از محل عبور شهید فخری زاده انجام شده بود و همچنین، چون تیر‌ها صدا خفه کن داشته و خانواده شهید و محافظان صدای گلوله را نمی‌شنیدند این عملیات با موفقیت همراه بوده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت که سلاح استفاده شده متعلق به ناتو است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: تیراندازی‌های حادثه آبسرد با صدا خفه‌کن انجام شده و وقتی تیر‌ها شلیک شده‌اند هم محافظان و هم خود شهید و خانواده شهید صدای گلوله‌ها را نمی‌شنیدند؛ بنابراین تروزیست‌ها به هدفشان رسیده‌اند. تلاش‌هایی که برای یافتن عاملان صورت گرفته است. 

رضایی بررسی مسائل بازنشستگان را از دیگر مسائل مطرح شده در جلسه امروز مجمع عنوان کرد و گفت: قانون و سیاست‌های خوبی در تامین اجتماعی پیش بینی شده که اگر اجرایی شود؛ بخش زیادی از مشکلات مردم حل خواهد شد، ما باید ماشین تولید فقر را متوقف کنیم؛ مانند اقداماتی که در حوزه غربالگری ژنتیک انجام شد و از معلولیت تعداد ۳۰ هزار نوزادان جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: دو تغییرِ مهم در سیاست‌گذاری ایجاد شده که یکی از آن تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری است. بنابر فرمان مقام معظم رهبری بعد از تصویت طرحی در مجمع؛ دولت و مجلس ظرف ۶ ماه باید زمینه‌های اجرایی شدن آن را فراهم کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی درباره بودجه ۱۴۰۰ گفت: بودجه ۱۴۰۰ یسیار خوشبینانه بسته شده است. 

رضایی در پاسخ به سوالی درباره درخواست دولت برای بررسی مجدد لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: این مسئله بستگی به مجلس شورای اسلامی دارد، چون مجلس این لوایح را فرستاده است. منتها دولت نیز از رهبر انقلاب تقاضا کرده که مجمع به بررسی خود بر روی این لوایح ادامه دهد. بنابراین بحث‌ها در این رابطه در دولت ادامه دارد و مجمع منتظر پاسخ سوالات و ابهامات خود از سوی دولت است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اخباری مبنی بر احتمال نامزدی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت: تا سال ۱۴۰۰ زمان زیادی مانده و وقت برای این گونه اظهار نظرها نیز زیاد است.

وی در واکنش به این سوال که پس شما احتمال ورود به انتخابات را رد نمی‌کنید، گفت: ذهن خوانی نکنید.

رضایی در پاسخ به این سوال که با توجه به اختلاف نظر دولت و مجلس در ارتباط با دو طرح معیشتی و هسته‌ای آیا هیئت عالی نظارت مجمع نظر مشورتی به مجلس در ارتباط با این دو طرح نداشته؟ گفت: با توجه به اینکه هیچ یک از دو طرح مغایرتی با سیاست‌های کلی نداشته و شورای نگهبان نیز هر دو طرح را تایید کرده، بنابراین بحثی است بین مجلس و دولت وجود دارد و مجمع ورودی به این بحث نمی‌کند. از این به بعد، هر سیاستی که از سوی رهبر انقلاب ابلاغ شود، دولت و مجلس موظف هستند ظرف شش ماه، برنامه اجرایی خود را برای عملیاتی شدن آن سیاست ارائه دهند و بعد از موافقت رهبر انقلاب با آن برنامه، اجرایی شود.

رضایی درباره اهمیت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی گفت: قانون تأمین اجتماعی هر سال توسط بودجه دستخوش تغییر می‌شود و همین موضوع، هزینه‌های این سازمان را بالا می‌برد. سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی، ثبات را در قانون ایجاد و از اعمال سلیقه جلوگیری می‌کند. مشکلاتی که در تأمین اجتماعی وجود دارد از جمله تأمین منابع و برخورداری فقرا و معلولین و زنان سرپرست خانواده از دریافتی بیشتر، با این سیاست‌ها کاهش خواهد یافت و میزان دریافتی این اقشار افزایش پیدا خواهد کرد، در نتیجه کاهش فقر صورت خواهد گرفت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، یکی از مزایای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را توقف ماشین تولید فقر و معلولیت دانست و گفت: غربالگری ژنتیکی در ده ماه اخیر از معلولیت ۳۰ هزار کودک معلول جلوگیری کرده است و اگر این اقدام انجام نمی‌شد، اکنون ۳۰ هزار کودک معلول به معلولین ما اضافه شده بود. بحث درباره این سیاست‌ها در دوسه جلسه دیگر ادامه خواهد داشت و از کارشناسان دعوت می‌کنیم با مراجعه به سامانه برون‌سپاری دبیرخانه مجمع تشخیص (نجم) نظرات خود را درباره این سیاست‌ها مطرح کنند.

وی خاطرنشان کرد: در تنظیم سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۹۰ کارشناس در قالب کمیسیون‌های تخصصی مجمع و کمیسیون‌های دبیرخانه مشارکت داشته‌اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور محمد شریعتمداری وزیر کار در جلسه امروز مجمع، گفت: دولت حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است.

لطفا مارا در شبکه های اجتماعی یاری کنید:

اینستاگرام تابناک سمنان
Email: semnantabnak@gmail.com
منبع: yjc

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار