فاز اول واکسیناسیون کارگران بخش پسماند پزشکی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از امروز (شنبه) آغاز و طی آن به ۲۰۰ کارگر واکسن زده شد.
کد خبر: ۹۵۴۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴ 10 April 2021

 

امروز مرکز بهداشتی و درمانی شهید علی اکبری در حاشیه جاده قدیم بهشت زهرا (س) حال و هوای خاصی داشت چرا که ۲۰۰ پاکبان با روحیه مضاعف لحظه شماری می کردند که امروز پس از مدت ها در برابر ویروس منحوس کرونا واکسینه شوند.

یکی از این پاکبان در حاشیه واکسینه شدن خود به خبرنگار ایرنا گفت: یک سالی است که نتوانستم کودکم را در بغل بگیرم و با توجه به اینکه در بخش پسماند پزشکی مشغول کار هستم و برخی از همکاران در این راه شهید شدند جرات بغل کردن کودکم را نداشتم.

وی اظهار داشت: از مدیران شهرداری و سازمان پسماند تشکر می کنم که امروز ما را در مقابل این ویروس کرونا واکسینه کردند.

همچنین یکی دیگر از پاکبانان نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: شغل بسیار سخت داریم، در بخش پسماندهای پزشکی شبانه روز مشغول کار هستیم و بدلیل عدم آشنایی به مسائل پزشکی و همچنین آلوده بودن محیط کار برخی از همکاران مبتلا به این ویروس شدند.

وی افزود: به همت وزارت بهداشت و شهرداری تهران امروز به همراه تعدادی از همکارانان بخش پسماند پزشکی و بیمارستانی به این مرکز آمدیم تا در برابر این ویروس ایمن شویم.

همچنین مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه پیگیری‌ها برای واکسیناسیون این افراد از اواخر سال گذشته آغاز شده، گفت: هماهنگی ها با وزارت بهداشت انجام شده و از طرف معاونت این وزارتخانه دستور تحویل ۲۰۰ دز واکسن به سازمان مدیریت پسماند ابلاغ شد.

صدرالدین علیپور اظهار داشت: سازمان مدیریت پسماند، پزشک مقیم دارد و با نظارت وزارت بهداشت و رعایت پروتکل ها در فاز اول ۲۰۰ دز واکسن به کارگران مدیریت پسماند پزشکی تزریق شد و در فازهای بعدی برای سایر پاکبانان و کارگران مجتمع پردازش آرادکوه و بخش انتقال پسماند این اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت طوری عمل می کنیم که دز بعدی نیز پس از دوز اول به این افراد تزریق شود، گفت: همه کارکنان این سازمان که با پسماند عادی مرتبط هستند نیز در برنامه واکسیناسیون قرار دارند و اگر سرعت عمل تحویل واکسن ها بیشتر شود و فرایند اداری آن طولانی نشود تمامی این افراد به‌زودی واکسینه می‌شوند.

علیپور خاطرنشان کرد: در سازمان مدیریت پسماند در دو بخش پیگیر واکسیناسیون افراد در معرض خطر هستیم؛ ابتدا کارگرانی که مشخصا با خود سازمان در حوزه های دفن، پردازش، انتقال و جمع آوری پسماند در حال همکاری هستند و بخش دوم بحث مناطق ۲۲ گانه است که البته متولی این بخش خود مناطق هستند.

به گفته وی، البته سازمان پسماند همکاری ها را انجام داده که مناطق فهرست ۱۷ هزار کارگری که در حوزه رفت و روب مشغول فعالیت هستند را به وزارت بهداشت اعلام کنند تا تخصیص واکسن برای آنها اتفاق بیفتد.

علیپور یادآور شد: در سازمان مدیریت پسماند بخش ویژه ای به نام مدیریت پسماندهای پزشکی داریم که هیچ منطقه ای متولی آن نیست و موضوع به خود سازمان برمی گردد که این بخش حدود ۲۰۰ نفر کارگر را شامل می شود که در جمع آوری، انتقال و دفن مستقیما با پسماند پزشکی مرتبط هستند همچنین علاوه بر این کارگران حوزه پسماندهای عادی سازمان مدیریت پسماند نیز در معرض خطر هستند و البته این افراد در اولویت دوم هستند که مجموع این افراد و بخش پسماند پزشکی به حدود هزار و ۶۵۰ نفر می رسد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار