سید اسماعیل علوی با اشاره به شروع کشت گل محمدی در شهرستان ساری، اظهار کرد: 16 واحد گلاب گیری در منطقه دودانگه این شهرستان فعالیت دارند که 13 واحد به شکل سنتی و 3 واحد به شکل نیمه صنعتی فعالیت می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به پایین بودن هزینه تولید و نیاز آبی گیاه گل محمدی، تصریح کرد: درآمد زایی اصلی گل محمدی به صورت فروش گل تازه و تر است.
وی با بیان اینکه گل محمدی به صورت غنچه برداشت شده و به فروش میرسد، تصریح کرد: این محصولات در کارگاههای گلابگیری به صورت سنتی و صنعتی تبدیل به گلاب میشوند.
علوی با اشاره به اینکه گلاب گیری در 353 هکتار از مزارع این شهرستان انجام میشود و در سال قبل حدود 779 تن گل تر از این اراضی برداشت شد، گفت: این شهرستان با کمبود واحدهای گلابگیری صنعتی روبهرو است و اکثر واحدهای گلابگیری این شهرستان سنتی هستند.