300 هزار بشکه نفت در کشور به هدر می‌رود

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه سالانه 300 هزار بشکه نفت در بخش تجاری و خانگی انرژی در این کشور به هدر می‌رود که این واقعاً جای تأسف دارد.
کد خبر: ۱۱۹۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۷ 28 October 2015

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، پیروز حناچی عصر امروز در مجتمع فدک اردبیل و در آیین معارفه مدیرکل جدید راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار کرد: امام حسین (ع) از بین همه زیبایی‌های دنیا اندیشه بلند و افق روشن را دوست داشته و در حدیثی به اهمیت این موضوع تاکید دارند که این کلام امام حسین (ع) در ماه محرم می‌تواند سرلوحه مأموریت‌ها و وظایف ما باشد.

وی تصریح کرد: اگر امروز از علم استراتژیک و چشم‌انداز مناسب در مسیر توسعه توانمند سخن به میان می‌آوریم قطعاً این امر با در نظر گرفتن شرایط بهتر و مطلوب‌تر و ایجاد زیرساخت‌های لازم تحقق پیدا نمی‌کند.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه همه باید در مسیر بهتر شدن کارها و بهبود کیفی آنها گام برداریم، گفت: ما بهترین امکانات،‌ زمین، تجهیزات و شرایط و موقعیت را در اختیار داریم و در این استان به راحتی می‌توانیم از این توانمندی‌ها بهره گرفته تا گرفتار کفران نعمت نشویم.

حناچی به اهمیت مصرف بهینه و درست انرژی و جلوگیری از هدر رفت آن اشاره کرد و افزود: ما در کشورمان روی منابع عظیم انرژی نشسته‌ایم اما نمی‌توانیم از این منابع شامل نفت، گاز و سایر فرآورده‌ها استفاده کنیم.

وی با اظهار تأسف از هدر رفت 300 هزار بشکه نفت در بخش تجاری و خانگی بیان کرد:‌ این همان مصداق واقعی کفران نعمت است در حالی که به راحتی می‌توانیم در عرصه مدیریت انرژی با نگاهی متفاوت انجام وظیفه کنیم.

حناچی ضرورت اعمال مدیریت بهینه انرژی را در ساخت و سازها یادآور شد و اضافه کرد: لزومی ندارد که ما به عنوان نمونه در ساخت یک بنا از یک دیوار و تیغه پنج سانتی استفاده کنیم تا در فصل زمستان نیازمند گرما و تابستان نیازمند تعدیل هوا در ساختمان باشیم.

وی ضرورت رعایت مقررات ایمنی و همچنین سوخت بهینه انرژی را در واحدهای مسکونی یادآور شد و ادامه داد: متأسفانه آن‌گونه که شایسته است به این مبانی در مصرف انرژی توجه نشده و ما در راهکارهای جدید دنبال ترویج و احیای چنین مبانی در بهینه مصرف کردن انرژی هستیم.

حناچی به بحران‌های متعدد در دنیا اشاره کرد و گفت: گرم شدن زمین، افزایش گاز گلخانه‌ها و میزان بهره‌وری از انرژی پایدار از جمله این چالش‌هاست که اگر توجهی به آنها نشود قطعاً ما با مشکلات جدی روبه‌رو می‌شویم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: ایران در تولید گاز گلخانه‌ای وضعیت مطلوبی ندارد به طوری که با کاهش جایگاهمان در ردیف نهم این امر قرار گرفته‌ایم.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گرم شدن زمین و اثرات مخرب آن را نگران‌کننده توصیف کرد و ادامه داد: باید اعمال مدیریت در این حوزه به درستی و منطقی انجام شود.

حناچی به زلزله‌خیز بودن مناطق مختلف کشورمان و وجود گسل‌های متعدد اشاره کرد و گفت: ما باید در ساخت و سازها به گونه‌ای عمل کنیم تا گرفتار این شرایط حادثه‌آفرین نشویم.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار