تولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛

امروز با جنگ سخت‌افزاری مستقیم مواجه هستیم/ حضور مردم در روز قدس نقشه‌های دشمن را خنثی می‌کند

گروه استان‌ها - تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه «حضور مردم در روز قدس، سبب تقویت جبهه مقاومت و خنثی‌سازی نقشه‌های دشمنان خواهد شد» گفت: مردم ما خودشان نسبت به شرایط و مسائل کشور آگاه‌تر هستند و بهتر از بسیاری از ما این شرایط را درک می‌کنند.
کد خبر: ۱۲۱۹۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹ 12 March 2026

امروز با جنگ سخت‌افزاری مستقیم مواجه هستیم / الحمدلله مردم در میدان حضور دارند

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسان‌رضوی، آیت‌الله «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی، همزمان با بیست و یکمین شب از ماه مبارک رمضان به مسجد حضرت زهرا(س) منطقه گلشهر مشهد رفت و همراه با جمعی از رزمندگان فاطمیون و اهالی این منطقه روزه خوده را بر سفره متبرک رضوی افطار کرد.

وی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور آگاهانه مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی از جمله روز جهانی قدس، اظهارکرد: اگر بخواهم مردم را برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کنم، واقعیت این است که نیازی به دعوت نیست. مردم ما خودشان نسبت به شرایط و مسائل کشور آگاه‌تر هستند و بهتر از بسیاری از ما این شرایط را درک می‌کنند.

تولیت آستان قدس رضوی، با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تا کنون مردم آگاهانه از انقلاب و تمامیت سرزمینی ایران دفاع کرده اند، افزود: الحمدلله مردم در میدان حضور دارند و وظیفه خود را در دفاع از انقلاب، دفاع از ایران و دفاع از تمامیت سرزمینی کشور به خوبی انجام می‌دهند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی‌های ملی، عنوان کرد: امروز در نقاط مختلف شهرها و سراسر کشور شاهد حضور پرشور و باشکوه مردم در میدان هستیم. مردم برنامه و وظیفه خود را می‌دانند و برای دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های خود در صحنه حضور پیدا می‌کنند.

آیت‌الله مروی در ادامه با اشاره به شرایط خاص منطقه و اهمیت راهپیمایی امسال روز قدس تصریح کرد: شاید این نخستین راهپیمایی روز قدس باشد که در شرایطی برگزار می‌شود که ما در حال جنگ مستقیم با این رژیم وحشی و جنایتکار هستیم. اگر در گذشته درگیری‌هایی وجود داشت، عمدتاً به شکل غیرمستقیم بود و یا در حوزه‌های نرم‌افزاری دنبال می‌شد، اما امروز با یک جنگ سخت‌افزاری مستقیم مواجه هستیم.

وی با تأکید بر اینکه دشمنان با ایران مستقل و قدرتمند مخالف‌اند؛ عنوان کرد: حضور مردم عزیز و آگاه ما در این صحنه، موجب تقویت جبهه مقاومت، جبهه انقلاب و جبهه وطن، یعنی ایران عزیز، خواهد شد. دشمنان با ایران مستقل و قدرتمند مخالف هستند؛ مساله صرفاً جمهوری اسلامی نیست، بلکه اصل ایران برای آنان مساله است و آنها نمی‌خواهند ایرانِ مستقل و قدرتمند در منطقه حضور و نقش‌آفرینی داشته باشد.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: از نگاه آنان، هیچ کشوری در منطقه نباید از نظر جغرافیایی، سرزمینی و جمعیتی از رژیم صهیونیستی بزرگ‌تر و برتر باشد و این رژیم باید در منطقه در جایگاه نخست قرار گیرد. این همان برنامه و راهبردی است که دنبال می‌کنند و این موضوع بسیار عمیق‌تر از آن چیزی است که در ظاهر مطرح می‌شود.

وی همچنین گفت: بنابراین وظیفه همه ماست که در این صحنه حضور داشته باشیم، لذا این حضور می‌تواند نقشه‌های شوم دشمنان را برای منطقه خنثی کند. آنان از ایران آغاز کرده‌اند، اما برنامه‌شان محدود به ایران نیست و کل منطقه را هدف قرار داده‌اند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار