سهم ۳۴ درصدی عابران و ۲۲ درصدی موتورسواران در تصادفات شهری

سهم ۳۴ درصدی عابران و ۲۲ درصدی موتورسواران در تصادفات شهری گروه استان‌ها - ۳۴ درصد از وقوع تصادفات در معابر شهری مربوط به برخورد خودرو با عابر پیاده و ۲۲ درصد نیز مربوط به موتور‌سواران می‌باشد.
کد خبر: ۱۲۲۳۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۷ 28 May 2026

سهم ۳۴ درصدی عابران و ۲۲ درصدی موتورسواران در تصادفات شهری

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل سرهنگ «محمد طریقی» سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل اظهار کرد: ۳۴ درصد از وقوع تصادفات در معابر شهری مربوط به برخورد خودرو با عابر پیاده و ۲۲ درصد از تصادفات نیز مربوط به موتور سیکلت سواران می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه اکثر عابران پیاده‌ای که در شب دچار حوادث رانندگی شده‌اند لباس‌های تیره برتن داشته‌اند، افزود: بسیاری از عابران پیاده تصور می‌کنند که در هر حال ودر هر مکانی که هستند، چون وسیله نقلیه در حال حرکت را می‌بینند راننده آن وسیله نقلیه نیز آنان را می‌بیند در صورتی که این تصور صحیح نیست.

سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل تصریح کرد: ماهرترین وزبده‌ترین رانندگان هم در شب ودر مواقعی که خیابان‌ها و جاده‌ها کاملاً تاریک باشد ممکن است دید کامل نداشته باشند. استفاده عابران پیاده از پل‌های هوایی، گذرگاه‌های عابر پیاده و پوشیدن لباس‌های روشن در شب هم می‌توانند خطر حادثه را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.

وی همچنین به موتورسیکلت سواران توصیه نمود از انجام حرکات نمایشی، حرکت در خلاف جهت، حرکت در خطوط ویژه، حرکت در پیاده‌رو، حمل بار نامتعارف و مخدوش کردن پلاک خودداری نموده ودرجهت حفظ سلامتی خود حتماً از کلاه ایمنی استاندارد استفاده نمایند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار