هشدار درباره اختلاف‌افکنی در شرایط تهدید‌های بیرونی/ بیش از ۱۰۰ کیلومتر شهر موشکی ساخته‌ایم

گروه استان‌ها - مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی هوافضای سپاه با هشدار درباره پیامد‌های اختلاف‌افکنی در شرایط تهدید‌های بیرونی، وحدت و انسجام را مهم‌ترین عامل عبور کشور از وضعیت کنونی دانست.
کد خبر: ۱۲۳۰۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۸ 24 September 2026

هشدار درباره اختلاف‌افکنی در شرایط تهدید‌های بیرونی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران - «سردار حسن نقی زاده» معاون نیروی انسانی نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم بیست‌ و هفتمین محفل انس و مودت پیشکسوتان و مراسم تکریم و تجلیل از ایثارگران نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای اخیر اظهار کرد: پیشکسوتان دفاع مقدس، آیه و نشانه، راهنما و اسوه هستند و می‌توانند فرهنگ نسل‌های پرافتخار گذشته را به نسل‌های آینده منتقل کنند.

وی افزود: برگزاری این جلسات در راستای فرهنگ‌سازی، انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و مقابله با تهاجم فرهنگی و اقدامات ضد هویتی دشمن اهمیت دارد و باید تجربیات این نسل به نسل آینده منتقل شود.

نقی‌زاده با تأکید بر اهمیت وحدت گفت: یکی از مطالبات مهم قرآن کریم پرهیز از تفرقه و اختلاف است و جامعه اسلامی باید با تقویت همدلی و گفت‌و‌گو، از ایجاد اختلاف و تفرقه جلوگیری کند.

وی همچنین با اشاره به اهداف برگزاری این گردهمایی گفت: دیدار با رزمندگان و پیشکسوتان، شنیدن مشکلات آنان، ارائه گزارش اقدامات و استفاده از تجربه و ظرفیت این عزیزان از اهداف این برنامه است.

وی ادامه داد: پیشکسوتان دفاع مقدس در صحنه‌های مختلف کشور حضور داشته و ایثارگری کرده‌اند و امروز نیز باید از تجربه و توان آنان برای حفظ ثبات کشور و مقابله با تهدید‌های پیش‌رو استفاده شود.

سردار نقی زاده گفت: برگزاری این گردهمایی‌ها موجب ایجاد انس و ارتباط میان پیشکسوتان می‌شود و زمینه آگاهی از وضعیت و مسائل آنان را فراهم می‌کند.

وی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: جنگ هشت‌ساله دفاع مقدس زمینه تربیت نسل بزرگی از رزمندگان و فرماندهان را فراهم کرد و بسیاری از مسئولان امروز کشور از دل همان دوران رشد کردند.

سردار نقی زاده گفت: برگزاری این نشست در شرایط کنونی به ارتقای آگاهی، بصیرت و همبستگی پیشکسوتان کمک می‌کند و می‌تواند موجب تقویت روحیه آنان برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی و ارزش‌های انقلاب شود.

وی افزود: بسیاری از وابستگان نمایندگی ولی‌فقیه سابقه حضور در دوران دفاع مقدس را دارند و برگزاری این مراسم علاوه بر تجلیل از آنان، فرصتی برای بازخوانی ارزش‌ها و تجربیات دفاع مقدس است.

بیش از صد کیلومتر شهر موشکی در زیر زمین ساخته‌ایم

 «حجت‌الاسلام والمسلمین محمد‌رضا تویسرکانی» مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی هوافضای سپاه، در این مراسم درباره ضرورت فهم درست بیانات رهبرمعظم انقلاب، پرهیز از اختلاف، نقش دیپلماسی در کنار قدرت دفاعی و اهمیت توان موشکی و بازدارندگی کشور سخن گفت.

وی با تأکید بر اینکه «اختلاف و تفرقه» از مهم‌ترین موانع تحقق اهداف جامعه اسلامی است، گفت: امروز در شرایطی قرار داریم که کشور با تهدید‌های مختلف مواجه است و مهم‌ترین عامل موفقیت برای عبور از این وضعیت، وحدت و انسجام است.

تویسرکانی با اشاره به شرایط سیاسی و اجتماعی کشور اظهار کرد: مهم‌ترین عامل موفقیت ما وحدت است؛ ما اگر با هم باشیم، منافقین، ضدانقلاب، سلطنت‌طلب‌ها، صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و اروپا را شکست می‌دهیم، اما اگر دچار اختلاف و تفرقه باشیم قطعاً شکست می‌خوریم.

وی با اشاره به پیام‌های اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: در پیام‌های مختلف، آنچه به‌صورت مشترک مورد تأکید قرار گرفته، بحث وحدت است و تأکید شده است که هر آن چیزی که ضرر به انسجام اجتماعی بزند، قاطعانه ممنوع است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در هوافضای سپاه با بیان اینکه نباید سخنان و پیام‌های رهبری به شکل دلخواه افراد تفسیر شود، ادامه داد: پیام‌های حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای خیلی روشن و شفاف است و احتیاج به تفسیر ندارد.

تویسرکانی با اشاره به موضوع مذاکره و دیپلماسی گفت: در مورد مذاکره، در مورد جنگ، در مورد صلح، در مورد تنگه هرمز، در مورد مسائل هسته‌ای، در مورد تحریم‌ها و همه، معظم له پاسخ سئوال‌ها را دادند.

وی همچنین درباره مطالبه‌گری و انتقاد سازنده از مسئولان گفت: حضرت آقا فرمودند مطالبه‌گری عیبی ندارد؛ دو شرط دارد؛ شرط اولش موجب ظلم نشود، دوم موجب پالس ضعف به دشمن نگردد.

تویسرکانی افزود: باید از مولایمان علی (ع) درس بگیریم. فحاشی، توهین و بی‌ادبی، آن هم به اسم ولایت و به اسم انقلاب، در حالی که چالش بیرونی داریم و آن را به داخل می‌آوریم و درون را به هم می‌ریزیم، درست نیست.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در هوافضای سپاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت نیروی هوافضای سپاه و توان موشکی کشور گفت: تمام امکانات موشکی‌مان سالم است.

تویسرکانی با اشاره به ظرفیت شهر‌های موشکی کشور اظهار کرد: بیش از صد کیلومتر شهر موشکی در زیر زمین ساخته‌ایم.

تویسرکانی با تأکید بر پیشرفت‌های حوزه پهپادی و پدافندی گفت: ما در پدافند به فناوری‌های نوین رسیدیم. پهپاد ما مثل پهپاد‌های قبل نیست، موشک‌های ما مثل موشک‌های قبل نیست.

وی در پایان با تأکید بر نقش نیرو‌های مسلح در حفظ آمادگی دفاعی کشور گفت: «نیروی هوافضا سرتاپا جهاد است و مقاومت و گوش به فرمان»، و تصریح کرد که نگرانی اصلی، «اختلاف بین مردم و انقلابی‌ها» است و برطرف کردن این اختلاف را وظیفه پیشکسوتان و نیرو‌های انقلابی دانست.

انتهای پیام/

آخرین اخبار