به گزارش تابناک
یزد،نادر سلیم با بیان اینکه در
سالجاری 190 تن عسل در این استان تولید شد افزود: در سالهای ترسالی این رقم
400 تن بود.
به گفته وی این مقدار عسل تولیدی حاصل تلاش 642 زنبوردار است که از طریق 47 هزار و 600 هزار واحد کلنی حاصل شده است.
سلیم
از شهرستان های تفت و مهریز بعنوان مناطق عمده تولید زنبور عسل نام برد و
اظهار کرد: عسل تولیدی این استان به علت برخورداری از رطوبت پایین و تنوع
گونه های گیاهی در مراتع از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
معاون بهبود
تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد خاطرنشان کرد: عسل تولیدی استان
علاوه بر مصرف داخلی به استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می
شود.
وی ارزش زنبورستانهای استان یزد را 12 میلیارد تومان اعلام کرد و
افزود: تولید عسل در استان برای 750 نفر بطور مستقیم و دو هزار 300 نفر
بصورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
عسل طبیعی یک غذای کامل است که
خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می تواند در درمان
بسیاری از بیماری ها موثر باشد.
همچنین عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد ومی تواند برای درمان زخم ها و برخی از عفونت های ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.
همچنین برای تسریع در بهبود زخم های ناشی از سوختگی و زخم ها با خراش های بافتی موثر است.