مدیرکل هواشناسی خوزستان خبرداد:

آخر هفته بارانی در خوزستان/ وضعیت هوای کربلا و نجف در روز اربعین

شدت بارش های این سامانه که تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت، بیشتر در شهرهای شمالی و شرقی خوزستان می باشد.
کد خبر: ۱۳۷۴۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹ 30 November 2015
کوروش بهادری مدیرکل هواشناسی استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار تابناک خوزستان در خصوص آخرین وضعیت هوای استان در هفته جاری گفت: نقشه های پیش بینی نشان می دهد از اواخر روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی به آسمان استان شاهد بارش باران در اکثر نقاط خوستان خواهیم بود.

وی افزود: شدت بارش های این سامانه که تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت، بیشتر در شهرهای شمالی و شرقی خوزستان می باشد.

مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: به همین منظور روز گذشته اطلاعیه ای از طریق ستاد بحران استانداری خوزستان نسبت به آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیل صادر کرده ایم.

بهادری عنوان کرد: آسمان شهرهای استان خوزستان در روز اربعین حسینی (ع) ابری و همراه با بارش خواهد بود، همچنین پیش بینی می شود در شهرهای کربلا، نجف و بصره از روز سه شنبه بارش باران را شاهد خواهیم بود.

وی در پایان گفت: از روز پنجشنبه با عبور سامانه بارشی از استان دمای هوا با کاهش روبرو خواهد شد.

وضعیت هوا سه روز آینده اهواز

آخر هفته بارانی در خوزستان/ وضعیت هوای کربلا و نجف در روز اربعین

آخر هفته بارانی در خوزستان/ وضعیت هوای کربلا و نجف در روز اربعین

منبع: تابناک
آخرین اخبار