مرتضی جعفری گزارشی از آمار بازرسی از واحدهای تولیدی و نگهداری مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان در سه ماهه اول سالجاری ارائه کرد و افزود: 178 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و نگهداری در سه ماهه اول سال 95 توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان به عمل آمده است.
وی افزود: در این بازه زمانی به صورت میانگین روزانه 1.9 مورد بازرسی صورت گرفته است.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: در این راستا 37 مورد نمونهبرداری به منظور کنترل و نظارت بر محصولات انجام شده است.
وی همچنین اضافه کرد: 885 هزار و 205 محصول توقیفی در این سه ماهه داشتهایم که پس از جوابیه آزمایشگاه در مورد توقیف یا معدوم کردن آنها تصمیمگیری شد.