دانشمندان فرانسوی موفق شدند با استفاده از ترکیبات طبیعی معطر تمایل
افراد به غذاهای پر کالری را کاهش و تمایل به غذاهای کم کالری را افزایش
دهند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل،
دانشمندان فرانسوی با استفاده از ترکیبات طبیعی معطر، مغز انسان را برای
انتخاب غذای ساده به جای غذای مملو از شکر و چربی فریب دادند.
محققان
با تولید مولکولهای طبیعی معطر و افزودن آن در غذاهای کم کالری، فرایند
تشخیص مغز و افزایش اشتها را به اصطلاح هک کردند. با این روش افراد با
خوردن غذاهای کم کالری هم از لذت غذاهای آماده، شیرین و پرچرب محروم
نمیشوند و هم با دریافت غذای کم کالری وزن اضافی را کاهش میدهند.
ترکیبات
معطر طبیعی کاربرد بسیاری دارند، بهطوریکه میتوان آنها را به غذاهای
معمولی و سالم اضافه کرد تا میل به مصرف افزایش یابد، همچنین این مواد را
میتوان با غلظت بیشتری به غذاهای پرچرب و خیلی شیرین اضافه کرد تا مردم از
خوردن آنها امتناع کنند.
روش معطرسازی غیرواقعی
مواد غذایی همچنین لذت خوردن غذاهای خوشمزه و شیرین را دوباره به بیماران
دیابتی باز میگرداند و به آنها کمک میکند تا بدون نگرانی از دریافت قند
هرچه میتوانند غذای شیرین غیرواقعی میل کنند.
محققان
فرانسوی همچنین دستگاه مکمل این فناوری را تولید کردند که با انتقال بو و
مواد معطر طبیعی به غذاهای سالم و کم طرفدار، آنها را پر روغن، حاوی شکر و
نمک برای مغز جلوه میدهد.