در دیدار اوسط هاشمی با اعضای اتحادیه خبازان مطرح شد:
80 واحد نانوایی خانگی در زاهدان/ 10 تن آرد سهمیه هر نانوایی در ماه/ در گذشته 3 هزار میلیارد تومان دور ریز نان داشتیم/ 2200 نفر نانوا در زاهدان
علی اوسط هاشمی در دیدار با اعضای اتحادیه خبازان به نحوه پخت و کیفیت پایین نان در برخی نانوایی ها اشاره کرد و افزود: در گذشته معادل سی هزار میلیارد ریال دور ریز نان داشتیم که این رقم برابر بودجه مطلوب عمرانی ٤ استان است.
به گزارش تابناک سیستان و وبلوچستان علی اوسط هاشمی در دیدار با اعضای اتحادیه خبازان به نحوه پخت و کیفیت پایین نان در برخی نانوایی ها اشاره کرد و افزود: در گذشته معادل سی هزار میلیارد ریال دور ریز نان داشتیم که این رقم برابر بودجه مطلوب عمرانی ٤ استان است.
استاندار با بیان اینکه نان قوت غالب خانواده هاست از کیفیت پایین نان در برخی نانواییها انتقاد کرد و ارزیابی کیفیت نان رامورد تاکید قرار داد
وی همچنین با اشاره به اینکه برخی نانواییها از نمک زیاد و جوش شیرین برای آماده سازی خمیر نان استفاده می کنند، افزود: استفاده از این مواد که برای سلامتی مضر است، حق الناس میباشد و خبازان در قبال سلامت مردم باید احساس مسؤولیت داشته باشند.
استاندار با ذکر این مطلب که کیفیت نان أکثر نانواییها مطلوب است بر افزایش کیفیت نان تاکید کرد و خواستار إیجاد شرایط برای الگو برداری دیگر استانها از نان تولیدی استان شد
هاشمی همچنین آموزش خبازان را مورد تاکید قرار داد و خواستار رفع علل ورشکستگی نانواییها شد.
رئیس اتحادیه خبازان در این دیدار گفت: از ٣٧٠ نانوایی شهر زاهدان ١٠٤ واحد آن آزاد پز هستند.
محمد خدابخشی سهمیه تقریبی هر نانوایی را در ماه ١٠ تن عنوان کرد.
وی بیشترین مشکل پیش روی خبازان زاهدانی را فعالیت بیش از ٨٠ واحد غیر مجاز نانوایی خانگی، افزایش عوارض، حق بیمه و مالیات نانواییها برشمرد و گفت: این در حالی است که عدم افزایش قیمت نان زمینه ورشکستگی ٢٧٠ نانوایی را فراهم آورده است