مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم خبر داد

مصرف سالیانه 120 هزار تن گندم در استان قم

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: تولید گندم در استان حدود 20 هزار تن در سال است، اما مصرف سالیانه گندم استان قم حدود 120 هزار تن است و گندم مورد نیاز استان از مناطق مختلف کشور تامین می‌شود.
کد خبر: ۵۶۰۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۵ 02 February 2018

به گزارش تابناک قم،مجید آوری فرد اظهار کرد: کیفیت نان‌ها در استان متفاوت است، اما براساس ارزیابی صورت گرفته، نان سنگک استان قم طی سال‌های اخیر جزو نان‌های باکیفیت در کشور بوده است.

وی ادامه داد: نان با کیفیت وابسته به گندم خوب و آرد خوب است، در کشور برای پخت نان از گندم داخلی استفاده می‌شود و گندم وارداتی تنها برای تولید کالاهای صادراتی مورد استفاده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم افزود: کیفیت گندم در استان توسط اداره غله مورد نظارت قرار می‌گیرد، تولید گندم در استان حدود 20 هزار تن در سال است، اما مصرف سالیانه گندم استان قم حدود 120 هزار تن است و گندم مورد نیاز استان از مناطق مختلف کشور تامین می‌شود.

آوری فرد در پایان آرد مورد استفاده در نانوایی‌های استان قم را در حد استاندارد دانست و خاطرنشان کرد: این آرد توسط اداره کل استاندارد مورد بازرسی قرار می‌گیرد و کیفیت آن در آزمایشگاه توسط کارشناسان متخصص سنجیده می‌شود.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار