کامیار رسولی با بیان اینکه 300 نفر از کشاورزان منطقه در کار برداشت گل سرخ محمدی فعالیت دارند افزود: از هر هکتار 2 تن گل برداشت می شود.
وی ادامه داد: کشاورزان بعد از چیدن گل ها آن را به کارگاه های فعال گلاب گیری منطقه می فروشند و از هر کیلوگرم گل حدود 2 لیتر گلاب ناب از کارگاه های گلاب گیری استحصال و روانه بازار فروش می شود.
به گفته رسولی از هر 6 هزار کیلوگرم گل سرخ، یک لیتر عطر بصورت ناب، تولید و روانه بازار مصرف می شود .
مدیر جهاد کشاورزی مهریز یادآور شد: کشاورزان منطقه در برداشت گل و تولید گلاب و عطر در استان یزد سابقه طولانی دارند و به رغم گذشت زمان و تداوم خشکسالی ها همچنان به کار خود ادامه می دهند.