معاون امور بهبودات دامی جهاد کشاورزی ایلام؛

مشکل تعطیلی کشتارگاه مرغ ایلام در شرف مرتفع شدن است

مشکل تعطیلی کشتارگاه مرغ ایلام  در شرف مرتفع شدن است معاون امور بهبودات دامی سازمان جهاد کشاورزی ایلام گفت: با توجه به مشکلات مالی مالک فعلی این کشتارگاه و رغبت نداشتن وی برای فعالیت در این واحد صنعتی، با موافقت استاندار ایلام تسهیلات ارزان قیمت با سود بانکی اندک در اختیار اتحادیه مرغداران قرار گرفته و روند تغییر مالکیت آن در حال انجام است.
کد خبر: ۶۳۴۲۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۴ 24 July 2018

به گزارش تابناک ایلام ؛ مجتبی شیرخانی  اظهار داشت: با موافقت استاندار ایلام مقرر شد از محل اعتبارات و تسهیلات طرح انتقال توسعه روستایی و عشایری 90 میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای خرید و تغییر مالکیت کشتارگاه سپیدمرغ مانشت در اختیار هیات مدیره اتحادیه مرغداران استان ایلام قرار بگیرد.

معاون امور بهبودات دامی سازمان جهاد کشاورزی ایلام یادآور شد: 50 میلیارد ریال با کارمزد 10 درصد با هدف سرمایه در گردش و 40 میلیارد ریال با سود 6 تا هشت درصد برای ایجاد خط 2 در این کشتارگاه مصوب و تخصیص یافته است.

شیرخانی اضافه کرد: این اعتبار از طریق ثبت نام اتحادیه مرغداران در سامانه کارا متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به آنها قابل پرداخت است.

به گفته معاون جهاد کشاورزی ایلام با تزریق اعتبار و راه اندازی خط 2 در این کشتارگاه تمام پسماند، احما و احشا و خونابه طیور ذبح شده با فشار بالا (واکیومی) پرس، بسته بندی و صادر می شود، همچنین با احداث خط 2 مرغ های کشتار شده قابلیت انجماد به مدت یک سال را برای عرضه به بازار مصرف دارد.

وی افزود: این کشتارگاه در حال حاضر دارای خط یک کشتار است و احما و احشای آن به صورت مجزا بسته بندی و به بازار فروش و مصرف عرضه می شود.

شیرخانی توضیح داد: با راه اندازی خط 2 کشتارگاه مدفوع طیور به صورت کود، خونابه در قالب پودر خون، پودر پر، پودر گوشت و احما و احشای ضایعاتی و غیر قابل مصرف، ساق پا با فشار بالا بسته بندی و به بازارهای داخلی و خارجی صادر می شود./م

آخرین اخبار