رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد

ویزیت 5711 نفر از زائران اربعین در مرز چذابه

ویزیت 5711 نفر از زائران اربعین در مرز چذابه رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تعداد کل مراجعین به مرکز اورژانس در چذابه تا امروز ۵۷۱۱ نفر بود که ۵۵۹۰ نفر در همان محل درمان شدند.
کد خبر: ۶۷۳۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹ 29 October 2018

شهیار میرخشتی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذاشته در مرز چذابه یک‌هزار و 515 نفر از هم‌وطنان به مراکز درمانی فوریت‌های پزشکی مستقر در آن محل مراجعه کردند.

وی افزود: از مراجعین به مرکز اورژانس ۱۴۸۵ نفر در همان محل توسط کادر درمانی معالجه شدند و ۳۰ مورد برای تکمیل درمان به بیمارستان منتقل شدند.

میرخشتی با اشاره به آمار تقریباً مشابه در روزهای گذشته، عنوان کرد: در روز قبل ۱۳۸۲ مورد به مراکز درمانی مراجعه کردند که از این تعداد ۱۳۶۴ نفر به‌صورت سرپایی مداوا شدند و ۱۸ نفر به بیمارستان منتقل شدند.

وی گفت: تعداد کل مراجعین به مرکز اورژانس در چذابه تا امروز ۵۷۱۱ نفر بود که ۵۵۹۰ نفر در همان محل درمان شدند و ۱۲۱ نفر برای درمان تکمیلی به بیمارستان منتقل شدند.

 

منبع: فارس

آخرین اخبار