طرح ممیزی املاک جهت ایجاد بانک اطلاعاتی

طرح ممیزی املاک جهت ایجاد بانک اطلاعاتی قائم مقام شهردار کرمانشاه در جلسه طرح ممیزی املاک شهرداری کرمانشاه بر ایجاد بانک اطلاعات منظم، کارا و غنی در راستای اجرای طرح های مختلف مدیریت شهری و افزایش رفاه و مشارکت شهروندان تاکید کرد.
کد خبر: ۷۵۵۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۲ 22 June 2019

به گزارش خبرگزاری تابناک و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کرمانشاه، مهندس  یحیی عیدی بیراوند قائم مقام شهرداری کرمانشاه گفت:استقرار و بهنگام سازی پایگاه اداره املاک در شهر کرمانشاه یک موجودیت زیرساختی و ماندگار برای درآمدزایی شهرداری است و در امر پایش توسعه شهر یک ابزار کلیدی محسوب میشود و بعنوان یکی از درآمد‌های پایدار عوارض نوسازی و عمران شهری می‌تواند از عادلانه‌ترین شیوه‌های کسب مالیات بحساب آید.

وی با تاکید بر اینکه دسترسی اطلاعات دقیق به وضعیت املاک یکی از مهمترین پیش نیاز‌ها جهت تصمیم سازی و تصمیم‌گیری در عرصه مدیریت شهر است بیان داشت: هدف از عملیاتی کردن طرح ممیزی املاک با توجه به ضرورت این طرح در شهر کرمانشاه ایجاد بانک اطلاعاتی منظم کارا و غنی و از طرفی افزایش راندمان و بهره وری طرح‌های مختلف شهری و نیز افزایش رفاه و مشارکت شهروندان است.

منبع: تابناک
آخرین اخبار