تشکیل ستاد مدیریت بحران در شهرداری‌ها

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل از تشکیل ستاد مدیریت بحران در شهرداری‌های این استان خبر داد.
کد خبر: ۷۴۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۱ 09 August 2015
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی آذرنژاد پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران در اردبیل اظهار کرد: در ماه‌های گذشته شاهد تشکیل کارگاه‌های آموزشی در سطح ملی و استانی بودیم که قرار است این کارگاه‌ها به صورت شهرستانی نیز شکل گرفته و برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌های درست در این بخش به انجام برسد.

وی با بیان اینکه ستاد مدیریت بحران در همه شهرداری‌های استان شکل گرفته و تلاش برای خرید تجهیزات این بخش با همکاری و تصویب شورای هماهنگی مدیریت بحران و استانداری اردبیل به انجام می‌رسد، گفت: با خرید این تجهیزات سعی خواهیم کرد تا آن را در اختیار شهرهای مختلف قرار دهیم.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل به آتش‌سوزی‌های شمال استان در مزارع غلات اشاره کرد و یادآور شد: به دلیل آنکه آتش‌سوزی جزو حوادث غیرمترقبه محسوب می‌شود، پیشنهاد کردیم تا وزارت کشور تسهیلات ویژه‌‌ای را به جای پرداخت بلاعوض در اختیار کشاورزان قرار دهد تا بخشی از این خسارت‌ها جبران شود.

آذرنژاد بیان کرد: امسال نسبت به سال گذشته تنش‌های کمتری را در حوزه کمبود بارش‌ها شاهد بودیم، ولی همچنان دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از کمبود منابع آب وجود دارد و کشاورزان باید به سرعت با گرایش به آبیاری مدرن و تحت فشار سعی کرده تا از منابع آب بهتر و بهینه استفاده کنند.

این مسئول یادآور شد: تلاش ما بر این خواهد بود تا در استان از محل پساب تصفیه‌خانه‌ها آب مورد نیاز بخش صنعت و کشاورزی را تأمین کنیم و به هیچ‌وجه اجازه نخواهیم داد تا منابع آب جاری استان در بخش کشاورزی به هدر برود.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل تغییر الگوی کشت را به همراه صرفه‌جویی در این بخش یادآور شد و ادامه داد: 85 درصد منابع آب استان به مصرف رسیده در حالی که در هیچ کشوری تا این حد اسراف در مصرف منابع آب زیرزمینی را شاهد نیستیم که ضروری است با یک مدیریت مناسب منابع آب مشکلات و چالش‌ها از بین برود.

آذرنژاد با اشاره به تأمین منابع ملی و جذب اعتبارات در این زمینه تصریح کرد: با توجه به اینکه 85 درصد منابع اعتباری در کشور در اختیار وزراء و مسئولان پایتخت است، باید همه مدیران تلاش کنند تا با فعال شدن گروه‌های کاری خود از ردیف ملی اعتبارات بیشتری را بگیرند.

وی افزود: ما با 150 میلیارد تومان اعتبار از ردیف‌ها و منابع مختلف استانی نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم، بلکه ضرورت دارد مدیران دستگاه‌های اجرایی در گرفتن اعتبارات ملی تلاش جدی کنند.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل با برشمردن نمونه‌هایی از این منابع ملی کلان گفت: در حوزه حفاظت از جنگل و مراتع طبیعی تا 20 میلیارد تومان، هلال احمر در ماده 10 و 12 بیش از 700 میلیارد تومان، مهار گرد و غبار و مقابله با پدیده خشکسالی با 60 میلیارد تومان، دستگاه‌ها و نهادهای مختلف از هلال احمر گرفته تا محیط زیست و منابع طبیعی می‌توانند از این منابع ملی استفاده کنند.

آذرنژاد ادامه داد: 1000 میلیارد تومان به عنوان اعتبار کمک فنی اعتباری و 1000 میلیارد تومان برای توسعه صندوق حمایت از بخش کشاورزی پیش‌بینی شده که از سازمان جهاد کشاورزی انتظار می‌رود، در جذب آنها برای استان اردبیل تمام تلاش خود را به کار بگیریم.

این مسئول عنوان کرد: 500 میلیارد تومان برای تجهیز واحدهای راهداری در سطح ملی پیش‌بینی شده که قطعاً راه و شهرسازی استان باید تلاشش را انجام دهد تا بتوان از این منابع سهم استان اردبیل به سرعت جذب شود.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل در مورد مهار آتش‌سوزی‌ها و استفاده از ظرفیت جوامع محلی گفت: باید برنامه‌های آموزشی برای این گروه‌ها پیش‌بینی شود تا به سرعت امر مهار آتش‌سوزی‌ها به انجام برسد.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار