سید اسماعیل علوی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 311 واحد مرغداری گوشتی است، گفت: سالانه 50 هزار و 200 تن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این شهرستان تولید می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید 161 میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت می کنند.
علوی ادامه داد: این شهرستان با تولید 18 درصد استان مازندران، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا می کند.
وی خاطرنشان کرد: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایج تر است.