بیش از ۴۰ درصد بنزین کشور توسط شرکت نفت ستاره خلیج فارس تامین می‌شود

مدیر عامل شستا گفت:شرکت نفت ستاره خلیج فارس ۴۹ درصد سهام نفت گاز پتروشیمی «شستا» را در اختیار دارد و محصولات راهبردی بویژه بنزین کشور را تامین می‌کند.
کد خبر: ۱۱۷۹۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴ 05 August 2024

مصطفی گودرزی
به گزارش خبرنگار «تابناک تهران»، عارف نوروزی، مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) روز دوشنبه (۱۵ مرداد) در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه ضمن  تبریک به مناسبت روز خبرنگار از پذیرش شرکت نفت ستاره خلیج فارس در بورس خبر داد و گفت: این شرکت از بزرگ‌ترین دارایی‌هایی کشور است که اکنون وارد بازار سرمایه شده است و محصولات راهبردی بویژه ۴۰ درصد بنزین کشور را تامین می‌کند.
 
مدیرعامل شستا با بیان اینکه اهمیت آگاهی و اطلاع‌رسانی مردم و فعالان بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: آگاهی و اطلاع مردم و کسانی که در عرصه بازار سرمایه فعال هستند و اطلاع‌رسانی خبرنگاران و اصحاب رسانه به مردم می‌تواند اثر خوبی داشته باشد.
 
وی در ادامه به جزئیات و اهمیت «شرکت نفت ستاره خلیج فارس» پرداخت و گفت: این شرکت ۴۹ درصد نفت گاز پتروشیمی «شستا» را در اختیار دارد، ۳۴.۵ درصد آن متعلق به صندوق بازنشستگی و باقی سهام متعلق به دولت است. پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در سال ۱۳۸۵ تأسیس شده و اکنون محصولات راهبردی مهمی را برای کشور تولید می‌کند.
 
نوروزی خاطرنشان کرد: بیش از ۴۰ درصد بنزین کشور در این پالایشگاه تولید می‌شود که روزانه ۴۵ میلیون لیتر بنزین، ۱۲ میلیون لیتر گازوئیل، گوگرد، سوخت جت و انواع حلال‌ها در این مجموعه تولید می‌شود. این تولیدات سالانه بیش از ۱۴ میلیارد دلار صرفه‌جویی برای کشور به دنبال دارند.
آخرین اخبار