به گزارش تابناک هرمزگان، سهراب مرشدی در گفتوگو با ایسنا افزود: سطح زیر کشت محصول فلفل در شهرستان رودان بیش از 1015 هکتار است. عملکرد تولید فلفل دلمهای در هر هکتار 12 تن و فلفل ریز نیز هشت تن است که فاریاب، بند ملا، سرکهنان، رهدار و جغین از عمده مناطق زیر کشت این محصول هستند.
مدیر جهاد کشاورزی رودان بیان کرد: کشت پاییزه این محصول از اواخر مهر آغاز شده و تا پایان آبان ادامه دارد و برداشت آن از اول دی شروع میشود و تا اردیبهشت ماه سال آتی ادامه خواهد داشت.
مرشدی افزود: شهرستان رودان از نظر سطح زیرکشت و برداشت محصول فلفل رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است و شهرستانهای بندرعباس و میناب نیز مناطق عمده کشت فلفل در استان هستند. عمده محصول فلفل برداشت شده در شهرستان رودان شامل فلفل دلمه و ریز از نوع ارقام پی اس است.
مدیر جهاد کشاورزی رودان اظهار کرد: فلفل تولید شده علاوه بر نیاز داخلی استان به استانهای تهران، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی و همچنین به کشور عراق ارسال میشود.
مرشدی به اجرای طرح اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی در شهرستان رودان نیز اشاره کرد و افزود: این طرح با هدف جلوگیری از کشت تک محصولی و ایجاد تنوع محصولات کشاورزی در شهرستان اجرا میشود.