به گزارش تابناک مازندران، عبدالرحیم قاسمی در خصوص افزایش قیمت گوشت قرمز در مازندران گفت: به دلیل فرا رسیدن فصل سرد سال و كم شدن میزان خوراك دام و پر برف شدن مراتع كشور عرضه دام كم شده است.
وی ادامه داد: با كم شدن میزان عرضه و تقریباً ثابت بودن تقاضا، قیمت گوشت قرمز سبك كمی افزایش داشته است.
رئیس اتحادیه قصابان ساری تصریح كرد: دام سبك استان عمدتاً از خراسان شمالی و رضوی تامین می شود و میزان تامین دام سبك در استان كمتر از 1 درصد كشتارگاه های استان است و با سرمای هوا معمولا در این زمان میزان دام کاهش خواهد یافت.
قاسمی با اشاره به افزایش تقاضای گوشت در پایان سال گفت: سال گذشته حدود 20 روز مانده تا عید نوروز تا حدود 13 فروردین به دلیل افزایش تقاضا قیمت حدود سه هزار تومان افزایش داشته و در اوایل اردیبهشت ماه دوباره قیمت به روال گذشته بازگشت.
وی ادامه داد: طی یك ماه گذشته حدود 2 هزار تومان افزایش قیمت داشته و قیمت گوشت گوسفندی به 27 هزار تومان و بره و بزغاله نیز 32 هزار تومان رسیده است كه با فرارسیدن بهار و ورود دام های جدید این مبلغ نیز به میزان قبل باز خواهد گشت.
قاسمی مسئولیت تنظیم قیمت گوشت را پشتیبانی امور دام دانست و گفت: اتحادیه قصابان با همكاری تولید كنندگان نسبت به توزیع و تامین گوشت مورد نیاز شهر را انجام می دهد و با هماهنگی لازم گوشت به صورت عادلانه بین قصابان شهر توزیع می شود.