وی خاطرنشان کرد:صاحبان این مشاغل کد بهداشتی رو دریافت کرده اند و می توانند با رعایت تمام موارد بهداشتی به فعالیت خود ادامه بدهند .
ناصری تصریح کرد :نه تنها تولیدات کافه ها وآب میوه بستنی ها باید در محیطی کاملا بهداشتی باشد بلکه ارائه آن نیز به مشتریان باید با رعایت تمام موارد بهداشتی باشد .
وی اظهار داشت: کافه ها باید سعی کنند به هنگام حضور مشتریان فاصله گزاری اجتماعی را رعایت کنند و نسبت به تعداد نفرات مشتریان حاضر در سالن هایشان نهایت تدبیر و تمهیدات را بیندیشند.
رئیس اتحادیه کافه قنادان درپایان ابراز داشت: از انجا که مشخص نیست ویروس کرونا کی به پایان می رسد ، تنها راه مبارزه و جلو گیری از انتشار این ویروس رعایت نکات و موارد بهداشتی است.