مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی نشست خبری عنوان کرد:
در روزهای گذشته تشعشات دکل های ارتباطی اپراتورهای همراه و تاثیر آن بر سلامتی شهروندان موجب نگرانی همشهریان شد.
کد خبر: ۱۰۱۳۸۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱ 05 December 2021
 
به همین منظور  نشستی به میزبانی اداره کل فناوری اطلاعات ارتباطاات و فناوری استان با ا متولیان امر از جمله مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی و مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمال شرق کشور برای رفع این دغدغه برگزار شد. 
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی گفت: زمزمه آسیب  و ضرر این فناوری برای سلامتی مردم بی انصافی است چرا که شرکت مخابرات اقدامات بهداشتی و حفاظتی  را به درستی لحاظ می کند. 
مهندس «آذری» با بیان اینکه بنابر قوانین در موضوع تشعشعات، سازمان انرژی اتمی و تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی حق بیان نظر دارند، افزود: شرکت های خدماتی همراه اول و دیگر اپراتورها با نظرات آن کار می کند. 
 
توسعه هوشمند شهری اولویت امروز
وی با بیان اینکه در مورد تشعشات امواج  همه استانداردهای لازم رعایت و مطابق استانداردهای جهانی اعمال می شود، ادامه داد:  توسعه هوشمند شهری امروز اولویت جهانی است و از اولین گام ها تامین زیرساخت های ارتباطات است. 
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی به ضرورت های استفاده از فناوری اطلاعات از زمان شیوع کرونا اشاره کرد و  افزود:  با شیوع کرونا و نگرانی های دسترسی به سرویس های ارتباطی از خواسته های مردمی بود که اهمیت این موضوع را چند برابر و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات را در تامین این درخواست مصم تر کرد. 
 
مهندس« بهی» با بیان اینکه  زمرمه های مشکل زا بودن امواج نگرانی هایی در شهرو روستاها ایجاد کرد، اظهار کرد: در حالی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و انرژی اتمی براساس قانون از نظر کیفی و کمی بر تشعشات امواج نظارت داشته و پالایش های دوره ای را در دستور کار دارد.  مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان  با بیان اینکه نظارت و پالایش های مستمر امواج نشان می دهد میزان آن از حد استاندارد کمتر بوده است، بیان کرد:  جای نگرانی برای مردم نیست در شرایط موجود و با بیماری کرونا حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با ظرفیت سازی  مانع از گسترش کرونا شد و فضا  برای دانش آموزان و دانشجویان، کسب و کار تامین شد. 
 
احداث ۵۰ سایت ارتباطی در روستاها 
وی به تلاش اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای بهره مندی مردم در شهرها و روستا ها اشاره و اضافه کرد: از ابتدای امسال 50 سایت ارتباطی در روستاها احد اث و حدود 13هزار خانوار به سرویس ارتباطی و اینترنت پرسرعت متصل شدند .به گفته وی همه شهرها و حدود 60 درصد روستاهای استان به شبکه ارتباطات و اینترنت پرسرعت متصل هستند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خاطر نشان کرد: تلاش می شود روستاهای بالای 20 خانوار بدون سرویس تا امسال تا حد امکان به شبکه وصل شودند. امید است با توسعه خدمات ارتباطی توسعه شهر هوشمند در استان میسر شود.  بنا به آمار وی در استان حدود 900 دکل نصبش شده و 850 اپراتور نسل دو و 350 اپراتور نسل سه در منطقه فعال است 
 
نیاز مبرم به خدمات الکترومغناطیس در زندگی
مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمال شرق کشور که از طریق فضای مجازی مهمان ویژه این نشست بود تاکید کرد: امروز دیگری فردی نمی تواند خود را بی نیاز از این تجهیزات بداند چرا که همه امکانات وخدمات الکترومغناطیس در اطراف ما وجود دارد جارو برقی، سشوار، وایفا  نمونه های ساده ای از این موارد هستند
مهندس «شمسایی» تاکید کرد:  اما مسئله مهم استفاده درست از این خدمات است برای مثال شبکه تلفن همراه و تجهیزات آن که از امواج الکترونیکی استفاده می کند 
وی عنوان کرد: این موضوع جدیدی نیست اما رعایت استانداردها و شیوه کاربرد اهمیت دارد.  وی با اشاره به اینکه  رشد روزافزون استفاده از اینترنت و تلفن همراه با توجه به کاربردهای فراوان و پیدایش پدیده های جدیدی از قبیل فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و آموزش غیر حضوری بر هیچ کس پوشیده نیست، افزود: بدون شک افزایش کیفیت و ظرفیتهای شبکه های مخابراتی و علی الخصوص شبکه تلفن همراه در شرایط فعلی از دغدغه های با اولویت بالای مردم می باشد.
 
خودداری از بیان مسایل حاشیه ای و بی ثمر 
وی یادآور شد: لذا انتظار است کلیه مسئولین با درک اولویتهای جامعه و مردم و توجه به دغدغه های جدی آنها از بیان مسائل حاشیه ای و بی ثمر خودداری کرده  و تمام تلاش خود را با تعامل و هماهنگی برای توسعه این ظرفیتها بکار ببندند
مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمال شرق کشور با بیان اینکه نتیجه تحقیقات پزشکی و فنی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان می دهد، ادامه داد:  میزان امواج منتشره با آن درجه آسیب زا فاصله زیادی دارد سازمان های متولی در مورد این موضوع حساس بوده و در برنامه های دوره ای میزان تشعشات را رصد می کنند . 
مولف کتاب «بهداشت الکترومغناطیس» نتیجه پالایش 29 آبان امسال در 20 نقطه از شهر بیرجند را تشریح کرد و بیان کرد: براساس استانداردها 450 میکرووات بر سانتی متر میزان تشعش برای افراد عادی و 22هزار و 500 میکرووات بر سانتی متر در شرایط استاندارد است
 
میزان امواج در بیرجند 0.6 است
وی بیان کرد:  اما پالایش انجام شده در دو نقطه حساس به حد تشعشع در بیرجند نشان می دهد که میزان امواج در این نقاط 0.6 است در حالی که استاندارد آن 450 میکرووات بر سانتی متر و خیلی بالاتر است. 
به گفته وی اپراتورهای سرویس های ارتباطی خود به دلایل مختلفی مانند میزان مصرف برق، تداخل شبکه به میزان تشعش حساس بوده و آن را بررسی می کنند.
شمسایی تاکید کرد:  به جای مشوش کردن مردم باید به نحوه استفاده از انواع مختلف کاربری های الکترومغناطیس حساس شوند نمونه ساده آن نحوه استفاده از گوشی همراه و امواج آن است. 
 
سامانه ۱۹۵ برای شکایت مردمی
وی ارتباط مردم با سامانه 195 شکایت را موضوع مهمی دانست و  ادامه داد: افراد می توانند نقاط مشکوک به امواج BTS  را از طریق این سامانه گزارش داده و حتی در جریان بررسی و پالایش محل باشند.  مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمال شرق کشور  با بیان اینکه  رشد روزافزون استفاده از اینترنت و تلفن همراه با توجه به کاربردهای فراوان و پیدایش پدیده های جدیدی از قبیل فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و آموزش غیر حضوری بر هیچ کس پوشیده نیست، تاکید کرد:  بدون شک افزایش کیفیت و ظرفیتهای شبکه های مخابراتی و علی الخصوص شبکه تلفن همراه در شرایط فعلی از دغدغه های با اولویت بالای مردم می باشد.
وی خاطر نشان کرد: لذا انتظار است کلیه  مسئولان با درک اولویتهای جامعه و مردم تمام تلاش خود را با تعامل و هماهنگی برای توسعه این ظرفیتها بکار ببندند
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار