کد خبر: ۱۴۰۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۲ 06 December 2015


استاندار البرز از پیش‌بینی انعقاد قراردادهای مشترک بیش از 50 میلیارد ریالی در نمایشگاه پژوهش سال جاری این استان خبر داد

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از روابط عمومی استانداری البرز سید حمید طهایی اظهار داشت: از 24 مرکز تحقیقاتی و پژوهشی و وزارت جهاد کشاورزی، 9 مجتمع در سطح ملی در این مرکز مستقر هستند و این ظرفیتی ویژه برای استان البرز است.

وی ادامه داد: در این دوره از نمایش دستاوردهای پژوهشی استان البرز 50 درصد شرکت‌های بخش خصوصی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حضور دارند.

استاندار البرز ظرفیت‌های پژوهش‌گران و محققان استان را فراتر از غرفه‌های پیش‌بینی شده دانست و گفت: دستیابی به بسیاری از دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی البرز را در رتبه‌های نخست کشور قرار داده و از این موقعیت منحصربه‌فرد باید بهره‌مند شد.

وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دومین سال کاری خود را با حضور دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی و همراهی و مشارکت بخشی خصوصی در عرضه آخرین دستاوردهای علمی ـ پژوهشی تجربه می‌کند و امروز شاهد نخستین روز کاری این نمایشگاه در مجموعه پردیس دانشگاه کشاورزی بودیم.

استاندار البرز با اشاره به اهمیت و جایگاه پژوهش بیان کرد: تمام دستاوردها حاصل پژوهش است و آثار تحقیق و پژوهش باید در جهت رفع مشکلات باشد.

طهایی بر سیاست‌های دولت در حمایت از پژوهش و فناوری خاطرنشان کرد و افزود: دولت تدبیر و امید مشوق‌هایی را در حوزه علم و فناوری تدوین نموده و همین امر سبب‌ساز ترغیب فعالان این حوزه و توسعه فعالیت‌های پژوهشی خواهد بود.

استاندار البرز با اشاره به حضور پررنگ مراکز علمی و تحقیقاتی در این استان، بخشی از دستاوردهای دومین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: به عنوان نمونه در غرفه دانش‌آموزی این نمایشگاه گروه‌های متعدد دانش‌آموزان دستاوردهایی را ارائه دادند که در نوع خود بی‌بدیل و شاخص است و باید از بستر چنین نمایشگاه‌هایی این دستاوردها در عرصه ملی معرفی و برندسازی شود.

وی افزود: در واقع این نمایشگاه کانونی برای عرضه فکر و ایده‌های نخبگان علمی استان به شمار می‌رود.

طهایی همچنین با تأکید بر لزوم اختصاص سهم یک درصدی بودجه‌های پژوهشی دستگاه‌ها گفت: همان‌گونه که دولت در قانون بودجه به این مهم نگاه ویژه‌ای داشته است اگر دستگاه‌ها تنها یک درصد از سهم بودجه‌های پژوهشی خود را کنار بگذارند بخشی از موانع موجود برطرف خواهد شد.

رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری در استان با اشاره به اختصاص 150 غرفه در دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی افزود: ظرفیت شرکت‌ها و موسسات تحقیقاتی فراتر از 150 غرفه پیش‌بینی شده بود و این امر خود حاکی از ظرفیت‌های بالای علمی در این استان است.

وی با اشاره به اینکه از 24 مرکز تحقیقاتی در کشور، شش موسسه در استان البرز واقع شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و تحقیقاتی استعدادهای ویژه‌ای در استان است که باید از آنها بهره‌مند شد.

استاندار البرز افزود: حضور 100 برند تولیدی و ملی در استان که هر روز در حال توسعه است ظرفیت‌های دیگری است که تنوع آنها موقعیت منحصربه‌فردی را در این استان ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه این استان به لحاظ وجود شرکت‌ها و تولیدات محصولات دارویی بعد از تهران رتبه نخست را در کشور دارد تصریح کرد: با چنین ویژگی‌هایی باید البرز را استانی علمی ـ پژوهشی و قطب علم و فناوری نام‌گذاری کرد.

طهایی استقرار مراکز صنعتی را سبب‌ساز تحولات شگرفی در استان دانست و افزود: با تلفیق دانش و فناوری نوین می‌توان به سمت توسعه صنایع هایتک و بدون نیاز به آب حرکت کرد و تحولی اساسی را در این حوزه بنیان نهاد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار