با حضور رئیس اتاق بازرگانی ایران و مسئولان محلی و استانی ، اتاق بازرگانی شهرستان بناب آغاز به کار کرد.
کد خبر: ۱۴۰۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۳ 06 December 2015

به گزارش تابناک تبریز، رئیس اتاق بازرگانی ایران در حاشیه آغاز بکار اتاق بناب طی نشستی با بازرگانان، فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی شهرستان بناب با بیان اینکه وضعیت بنگاه‌ها و فعالان اقتصادی در کشور مناسب نیست، گفت: بررسی های مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و مرکز مطالعات اتاق بازرگانی ایران نشان می دهد هم اکنون در سراسر کشور فضای ساکت و یکنواختی بر اقتصاد ملی حاکم است.

محسن جلالی پور از مشکل نقدینگی به عنوان یکی از نیازهای اساسی تولیدکنندگان و صنعتگران کشور نام برد و افزود: ما در سالهای اخیر نه تنها مدیریت و هدایت نقدینگی را به درستی انجام ندادیم بلکه منابع موجود را هم بدون هدف و تاثیرگذاری به بدنه اقتصاد کشور تزریق کرده ایم.

وی سیستم اقتصادی کشور در سال‌های اخیر را معیوب و مریض دانست و گفت: در ماه های اخیر که رویداد پیوستن ایران به بازارهای جهانی در حال انجام است می توان به اتصال اقتصاد کشورمان به اقتصاد جهانی امیدوار شد.

جلالی پور به کمبود سرمایه ملی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر به ارزش 400 هزار میلیارد تومان طرح عمرانی نیمه تمام روی دست دولت مانده که با بودجه فعلی تکمیل آنها حداقل 20 سال طول می کشد.

وی همچنین از راه اندازی مرکز آمار اقتصادی اتاق بازرگانی ایران تا دوسال آینده خبر داد و گفت: با فعالیت این مرکز اطلاعات دقیق، مستند و شفافی از بخش های صنعتی ، معدنی ، تجاری و کشاورزی به اطلاع ملت ایران خواهد رسید.

رئیس اتاق بازرگانی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت افزایش و ساماندهی تشکل های اقتصادی و بازرگانی در کشور، از این اقدام مهم به عنوان راهی برای افزایش اختیارات و امکانات بخش خصوصی و دخالت فعالان و سرمایه گذاران اقتصادی بخش خصوصی در اداره چرخه اقتصادی کشور نام برد.

به گفته جلالی پور بر اساس قانون جدید اتاق بازرگانی ایران، از این پس هر صنف یک تشکل و هر شهرستان یک اتاق خواهد داشت که در مجموع اتاق بازرگانی استان را تشکیل خواهند داد.

فرماندار شهرستان بناب هم در ادامه این نشست از وجود 230 واحد تولیدی فعال در این شهرستان خبر داد و گفت: هم اکنون 20 درصد فولاد مورد نیاز کشور در بناب تولید می شود و سال گذشته با صادرات 32 هزار تن انواع محصولات غیرنفتی توانستیم مقام نخست استان را کسب کنیم.

ولی الله فرج اللهی افزود: امسال هم تا پایان آبان ماه با صادرات بیش از 21 هزار تن محصول در رتبه نخست استان قرار داریم و بر اساس سند تدبیر و توسعه شهرستان پیش بینی می شود تا پایان سال 96 این میزان را به 38 هزار تن برسانیم.

به گفته وی امسال صادر کننده و تولید کننده نمونه کشوری از شهرستان بناب انتخاب شد.

فرج اللهی همچنین از عضویت 130 بازرگان دارای کارت بازرگانی معتبر در اتاق بازرگانی شهرستان بناب خبر داد و گفت: اطمینان داریم با راه اندازی اتاق بازرگانی این شهرستان ، تولید و صادرات رونق بیشتری خواهد یافت.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت بناب هم در این نشست از حاکمیت مشکلات تکنولوژی صنعت در جامعه انتقاد کرد و گفت: برای وضعیت پساتحریم ، تغییر تکنولوزی و در نهایت بهینه سازی آن باید راهکار اساسی اندیشیده شود.

جواد فشنگچی افزود: برای بهبود اقتصاد کشور فقط برداشتن تحریم ها و وارد کردن اجناس کشورهای بیگانه کافی نیست بلکه باید تکنولوزی صنعت و تولید آنها هم به کشورمان وارد شود.

وی همچنین بر بهینه سازی تولیدات بخش کشاورزی تاکید کرد./ایسنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار