کد خبر: ۱۴۲۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۶ 10 December 2015
 به گزارش تابناک لرستان ،آورده‌اند روزی کسی عسل و خربزه را با هم خورده بود، از شدت درد به طبیبی پناه آورد. طبیب پس از معاینه به او گفت: مگر نمی‌دانی عسل و خربزه با هم نمی‌سازند و به شدت برای آدمی مضر است؟!
 مریض در جواب طبیب گفت: نمی‌دانستم که با هم نمی‌سازند؛ ولی الان می‌دانم که با هم ساخته‌اند که پدر مرا در بیاورند!
حکایت امروز لرستان مصداق حکایت مرد خورنده‌ي عسل و خربزه با هم است! در این سرزمین گویا برخي از جناح‌های سیاسی اعم از، چپ و راست، سیاه و سفید و اصول‌گرا و اصلاح‌طلب به هم ساخته‌اند که پدر این مردم را در بیاورند.
اکنون با گذشت 37 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی و باران بی‌رحمت این انقلاب، شما جناح‌بازان سیاست‌زده چه حرفی برای گفتن به مردم ساده‌زیست، قانع، خون‌گرم و دل‌پاک لرستان دارید؟!
 فرض بر این بگیرم نگارنده مطلب انسانی لامذهب و بی‌اعتقاد باشد، شماهايی که خود را به دروغ فرزندان انقلاب می‌نامید و معتقد به قیامت و سوال و جواب هستید؛ فردای قیامت چه پاسخی برای آن پیر سفر کرده - امام خمینی(ره) - دارید؟
 معلوم است، مثلث شوم زر، زور و تزویر بر جان‌تان محاط بوده، و گریزی از آن نیست. حال و روز بد لرستان؛ چنان جلوه می‌نماید، که هر انسان وجدان بیداری ببیند، بر مردم این سرزمین، چشمش اشک‌آلود می‌شود.
چندی پیش برای مصاحبه با "ابراهیم فرحبخشیان" استاندار اسبق لرستان (1) تماسی تلفني با او داشتم. از خدماتی که به لرستان و مردمش کرده بود، سخن به میان آورد. نکته‌ای برایم شگفت‌آور بود؛ در پاسخ سوالم، که "چرا از ایران رفتید؟ مگر شما مسلمان نبودید، ابراهيم فرح‌بخشيان استاندار سابق لرستانمی‌ماندید و خدمت می‌کردید؟" پاسخی به من داد كه حیفم می‌آید آن را ننويسم.
مهندس فرحبخشيان گفت: «شما بچه‌های حزب‌الهی اعتقاداتي دارید و ما را بی‌دین و لائیک خطاب می‌کردید. از این رو، برخي از شما فضا را براي من تنگ کردید و به ناچار از کشور رفتم. اما من در این سن 85 سالگی و آخر عمر، روز قیامت، محضر خدا اعتراف خواهم کرد كه نه آدمي انقلابی بوده‌ام و نه اهل مسجد و منبر؛ ولی تا توانسته‌ام به مردم محروم لرستان خدمت کرده‌ام. هرگز در مقابل آنان سر سوزنی متکبر نبودم، ماشین خودم را جلوی استانداری به شخصه می‌شستم. آنان را با تکریم و احترام بدرقه می‌کردم تا سعی كنم به اين طريق فرهنگ کار کردن و متكبر نبودن را ترویج دهم. قطعاً خداوند، آن روز، این نيت و خدمت به خلق مرا نادیده نخواهد گرفت.»
به هر روی، دولت‌ها با شعارهای زیبا و کلمات خوبی از جمله "سازندگی، اصلاح، عدالت‌محور و مهروز، تدبیر و امید" بر روی کار آمدند، اما متاسفانه بار معنای این کلمات در لرستان منفی است و مردم حرف و عمل اكثر منصوبين آن‌ها در استان را يكي نمي‌بينند. به قول شاعر "رنگ رخساره خبر می‌دهد از سّر درون‌"! البته اين به معناي نفي خدمات برخي مديراني كه با جان و دل و به دور از حاشيه‌ها كار كردن نيست، اما واقعيت اين است كه تيم‌هاي كاري مديران منصوبي لرستان، در كل خوب عمل نكردند و گرنه وضع لرستان اين نبود.
اينك كه نسیم ایام انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی وزیدن گرفته است، برای ثبات امنیت و ایجاد فضای مسالمت‌آمیز باید تدابیری اتخاذ شود که مردم دچار سر درگمی و تنش نشوند.
الحق و الانصاف در دوره‌ي گذشته دكتر دهمرده با قاطعیت و به دور از هر گونه تنشی، فضايی آرام و خوب را در انتخابات در استان به وجود آورد و تقريباً اكثريت معتقدند بهترين انتخابات مجلس استان در دوره‌ي او برگزار شد. اما اکنون روند تغییرات انتصابات در شهرستان‌های لرستان اعم از پلدختر، کوهدشت و دیگر شهرستان‌ها، فضای ديگري را در ذهن برخي مردم شکل‌دهی مي‌كند و برخي در اين زمينه‌ها نگراني‌هايي دارند.
مسعود فرج‌الهيبوی رفاقت، سیاسی‌کاری، باندبازی از برخي انتصابات به مشمام می‌رسد، لذا بر برخي مسئولان است که حتی‌المقدور از این گونه جریان‌ها و روندهای نامناسب در آستانه انتخابات پرهیز نمایند، تا خدای ناکرده شائبه‌ای پیش نیاید و به دور از هر گونه مشكلي، نمايندگان اصلح استان راهي بهارستان شوند.
 
مسعود فرج‌الهی
 
پي‌نويس:
(1) ابراهيم فرحبخشيان استاندار لرستان بين سال‌هاي 1353 تا 1355 بود. وي زمان حضورش در اين استان انقلابي در صنعت و اقتصاد لرستان ايجاد كرد و تمامي صنايع خرم‌آباد نظير پارسيلون، پخچال‌سازي، كشت و صنعت، چرم و پوست، فرودگاه و ... در زمان حضور او تأسيس شد.
اين شخص آن‌قدر در لرستان ساعي بود و خوب كار كرد كه سال 1355 از استانداري لرستان به عنوان وزير راه و ترابري و سپس وزير صنايع و كار نيز انتخاب شد و نشان داد كه در استان‌هاي محروم نيز مي‌توان ديده شد و ترقي كرد.
برخي محققان لرستاني اصالت او را لرتبار و از طايفه‌ي كوناني كوهدشت مي‌دانند. گويا اجداد وي شغلش چوبدار بوده و به تهران مهاجرت مي‌كنند و به همين خاطر زماني كه استاندار لرستان بود برخي لرستاني‌ها به شوخي او را "ابي برار" (برادر ابراهيم) صدا مي‌كردند.
وي چندين سال است كه ساكن كانادا است و از سهم‌داران يكي از شركت‌هاي حمل و نقل بين‌المللي مي‌باشد.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار