معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری عنوان کرد: اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی در استان با جدیت دنبال می شود و برنامه هایی همچون تقویت تولید کالاهای صادرات محور و خرید کالای تولید داخل در سرلوحه کارها قرار دارد.
کد خبر: ۱۹۵۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷ 10 March 2016
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری عنوان کرد: اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی در استان با جدیت دنبال می شود و برنامه هایی همچون تقویت تولید کالاهای صادرات محور و خرید کالای تولید داخل در سرلوحه کارها قرار دارد.

به گزارش تابناک کرمانشاه، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری؛ رضا رحیمی در کارگروه اشتغال استان که با حضور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کارها و برنامه های مدیریت ارشد استان دانست و گفت: در راستای عمل به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی در استان با جدیت دنبال می شود و برنامه هایی همچون تقویت تولید کالاهای صادرات محور و خرید کالای تولید داخل در سرلوحه کارها قرار دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشینه درخشان کرمانشاه در عرصه تجارت و بازرگانی گفت: کرمانشاه از قدیم الایام مرکز تجارت غرب کشور بوده و همچنین دارای یکی از بزرگترین مجموعه موقوفات ایران می باشد.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری افزود: این میزان از موقوفات نشان از آن داشته که در کرمانشاه آن دوران شاهد رونق سرمایه و تولید ثروت بوده ایم ولی متأسفانه استان طی دهه های اخیر در زمینه اقتصاد سیر نزولی داشته است.

رحیمی در ادامه عنوان کرد: به برکت انقلاب پروژه های بزرگی همچون کارخانه سیمان و پتروشیمی در کرمانشاه اجرا شده اند که از جمله مجموعه های اقتصادی بزرگ محسوب می شوند.

نیمی از جمعیت استان ساکن شهر کرمانشاه هستند

این مدیر ارشد به توزیع جمعیت نامتوازن در استان پرداخت و گفت: شهر کرمانشاه به تنهایی نیمی از جمعیت استان را در دل خود جای داده است که چنین وضعیت نامتعادلی به ندرت در دیگر استان ها به چشم می خورد.

رحیمی افزود: مردمان این دیار از قدیم الایام مهمان نواز بوده اند و افراد بسیاری در طول قرن های گذشته در این شهر سکنی گزیده اند.

وی افزود: این موضوع که نیمی از جمعیت استان ساکن شهر کرمانشاه هستند شرایط ویژه ای را برای مدیران و برنامه ریزان پدید آورده است.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری همچنین عنوان کرد: متأسفانه منابع اعتباری استان محدود هستند و در عین حال میزان بیکاری بالاست و درآمد سرانه نیز پایین است.

این مدیر ارشد ادامه داد: با توجه به میزان بالای بیکاری در استان انتظار می رود مجموعه کمیته امداد امام خمینی (ره)  توجه ویژه ای به کرمانشاه داشته باشد و با اختصاص تسهیلات مناسب به ایجاد بنگاه های بزرگ و اشتغال زا کمک کند.

وی اظهار کرد: کمیته امداد میزان سرمایه گذاری هایش در استان کرمانشاه را افزایش دهد تا بتوان به تدریج با توانمند سازی افراد آن ها را از تحت پوشش این کمیته خارج کرد.

رحیمی خاطرنشان کرد: اگر این روند توسط کمیته امداد در پیش گرفته نشود ممکن است به تدریج افراد دیگری نیز به مجموعه افراد تحت حمایت این کمیته اضافه شوند.

صنعت فرش نیازمند حمایت جدی است

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری صنعت فرش دستباف استان را نیازمند حمایت جدی دانست و گفت: بسیاری از افرادی که آموزش فرش بافی دیده اند برای فعالیت نیازمند 4 تا 5 میلیون تسهیلات هستند که در این میان مجموعه ای همچون کمیته امداد می تواند با در اختیار گذاشتن وام های کم بهره، در این افراد انگیزه ایجاد کند.

وی افزود: در آذربایجان شرقی با جمعیت 3 میلیون و 200 هزار نفر، حدود 500 هزار نفر فرش باف مشغول به فعالیت هستند در حالیکه کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت تنها 40 هزار نفر بافنده فرش دارد.

این مدیر ارشد ادامه داد: این واقعیت تلخ نشانگر آن است که با وجود همه زمینه ها و استعدادهای موجود در حوزه فرش تاکنون سرمایه گذاری و برنامه ریزی چندانی برای توسعه این صنعت اشتغال زا صورت نگرفته است.

خرید محصولات فرش بافان را تضمین می کنیم

در ادامه این نشست معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: آمار بیکاری در کرمانشاه بسیار بالاست و باید همه به رفع این معضل کمک کنند.

دکتر محمد امید اظهار کرد: کمیته امداد در هر استان کشور یک شهرستان را انتخاب می کند و سپس با کاریابی، در اختیار قراردادن تسهیلات و برنامه های حمایتی به ایجاد اشتغال کمک می کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا یکی از شهرستان های پرجمعیت کرمانشاه را برای اجرای این پروژه انتخاب می کنیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) حمایت از فرش بافان استان را یکی دیگر از برنامه های این نهاد عنوان کرد و گفت: کمیته امداد هزینه های فضای آموزشی، تهیه مواد اولیه و ارایه تسهیلات ارزان قیمت به فرش بافان را عهده دار می شود و همچنین فرش های بافته شده را نیز با قیمت مناسب از آن ها خریداری می کند.

دکتر محمد امید همچنین از آمادگی این مجموعه برای امضای تفاهم نامه در خصوص حمایت از مشاغل کوچک و بزرگ در استان خبر داد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار