یک کارشناس تغذیه معتقد است که خوردن ماهی می تواند از ابتلا به بیماری افسردگی جلوگیری کند.
کد خبر: ۲۰۶۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸ 04 April 2016
یک کارشناس تغذیه معتقد است که خوردن ماهی می تواند از ابتلا به بیماری افسردگی جلوگیری کند.

عرفان پرقبادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در گوشت ماهی چربی های سالم وجود دارند که برای بدن مفید هستند به عملکرد مغز کمک می کنند.

وی افزود: این چربی ها بیشتر در ماهی های چرب نظیر سالمون، قزل آلا، ماهی تن، خال مخالی و شاه ماهی پیدا می شود.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه امگا 3 در ماهی وجود دارد، عنوان کرد: مکمل های اُمگا 3 به شکل قابل توجهی در بیماران افسرده ای که داروهای ضدافسردگی مصرف می کنند، موثرتر است.

پورقبادی اضافه کرد: ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامین های مختلف و مواد معدنی است، با این حال، برخی از ماهی ها بهتر از انواع دیگر هستند و انواع چرب آن در زمره سالم ترین نوع ماهی ها در نظر گرفته می شوند.

وی افزود: ماهی می تواند باعث افزایش ماده خاکستری مغز و نقش محافظتی در برابر زوال مغز ناشی از کهولت سن شود.

این کارشناس تغذیه عنوان کرد: امگا 3 موجود در ماهی برای رشد مغز و چشم لازم است از این رو توصیه می شود که مادران باردار و شیرده حتما اسیدهای چرب امگا 3 و گوشت آبزیان به اندازه کافی مصرف کنند.

پورقبادی ادامه داد: زنان باردار باید در مصرف ماهی دقت داشته باشند زیرا برخی از ماهی ها دارای جیوه است و می توانند بر رشد جنین تاثیر منفی بگذارند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار