رفع موانع تولید در ایستگاه صنعت چرم؛
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه بازدیدهای خود از شهرک‌های صنعتی استان، این هفته از شهرک صنعتی چرمشهر تبریز بازدید کرد؛ بازدیدی که طبق روال هفته‌های گذشته با برگزاری نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید همراه بود.
کد خبر: ۲۵۲۸۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۵ 28 June 2016
به گزارش تابناک تبریز،دکتر اسماعیل جبارزاده امروز (سه‌شنبه) به همراه جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان به شهرک صنعتی چرمشهر واقع در غرب تبریز رفت و ضمن بازدید از سه واحد تولیدی در این شهرک، در نشستی با مدیران و صاحبان صنایع چرم‌سازی، مسایل و مشکلات این شهرک را بررسی کرد.

تولیدی شریفی، چرم‌سازی افروزکار و تولیدی چرم صدر واحدهایی بودند که استاندار آذربایجان شرقی امروز از آنها بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه فعالیت و مسایل و مشکلات آنها قرار گرفت.

شهرک صنعتی چرمشهر تبریز به عنوان اولین شهرک صنعتی خصوصی کشور در سال 1384 فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر 367 واحد برای فعالیت در این شهرک پروانه بهره‌برداری گرفته‌اند.

متاسفانه بر اثر مشکلات اقتصادی در سال‌های گذشته قریب به نیمی از واحدهای مستقر در این شهرک غیرفعال هستند و 30 درصد از آنها نیز با ظرفیت پایین کار می‌کنند.

در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که به ریاست استاندار آذربایجان شرقی در این شهرک برگزار شد، تصمیمات مهمی در راستای احیای صنعت چرم استان اتخاذ گردید.



دو مصوبه استانی در خصوص شهرک صنعتی تبریز 4 تحقق یافت

استاندار آذربایجان شرقی بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) پس از بازدید از شهرک صنعتی چرمشهر، برای پیگیری دو مصوبه کارگروه رفع موانع تولید استان در هفته‌های گذشته، به شهرک صنعتی تبریز 4 رفت.

احداث جاده دسترسی موقت برای اتصال شهرک صنعتی تبریز 4 به بزرگراه شهید کسایی یکی از این مصوبات بود که با تاکید استاندار آذربایجان شرقی و پیگیری مسوولان مربوط، عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

دکتر جبارزاده در بازدید از محل این پروژه، به خبرنگاران گفت: مطلوب نبودن راه دسترسی شهرک تبریز 4 یکی از مشکلات تولیدکنندگان این شهرک بود که با مدیریت معاونت عمرانی استانداری و پیگیری دستگاه‌های مربوط، مسیر مناسبی به عنوان جایگزین راه فعلی مشخص و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی افزود: این جاده دسترسی در عرض یک ماه ساخته خواهد شد، ضمن این که آسفالت و نوسازی معابر داخل شهرک نیز آغاز شده و امیدواریم بتوانیم روحیه و امید جدیدی در بین تولیدکنندگان و واحدهای مستقر در شهرک تبریز 4 ایجاد کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از شرکت آرمان تجهیز اطلس، تولیدکننده تخت‌های بیمارستانی و تجهیزات پزشکی بازدید کرد.

مدیر این واحد تولیدی که در سال‌های گذشته به خاطر برخی از مشکلات، خط تولید خود را به تهران منتقل کرده بود اخیرا در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان در شهرک صنعتی تبریز 4 نسبت به فعالیت مجدد در استان آذربایجان شرقی اظهار علاقه کرد که با مساعدت استاندار و صدور پروانه بهره‌برداری از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، خط تولید آن به تبریز منتقل شد.

استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از این واحد تولیدی، در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد راه‌اندازی یکی از واحدهایی هستیم که توان رقابت با تولیدکنندگان خارجی را دارد و به این واحد آمدیم تا به مدیران و کارکنان آن خداقوت بگوییم.

وی افزود: سرمایه‌گذارانی که بخواهند به عرصه تولید بازگردند اگر بازار مطمئنی برای فروش محصولات خود داشته باشند قطعا مورد حمایت مدیریت استان خواهند بود.

جبارزاده با بیان این که مراکز درمانی استان باید در خرید تجهیزات، تولیدات داخلی را در اولویت قرار دهند، افزود: تصمیم مدیریت استان مبنی بر حمایت از تولید داخلی جدی است و از تولیدکنندگان استان به طور ویژه حمایت می‌کنیم.

جبارزاده همچنین از مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خواست طی ابلاغیه‌ای به ذی‌حسابان دستگاه‌های اجرایی استان خرید کالاهای خارجی را که مشابه داخلی دارند ممنوع اعلام کند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :