علی اکبر سیاری در مراسم بزرگداشت هفته سلامت که در مدرسه راهنمایی نمونه دولتی راضیه حسینی شکرایی شهر ری برگزار شد با اشاره به شعار سازمان بهداشت جهانی در هفته سلامت که امنیت غذایی از مزرعه تا سفره است اظهار داشت: این شعار سه بُعد دارد که نخستین آن ایمنی غذا است یعنی غذا باید آری از مواد آلاینده و شیمیایی و فلزات سنگین سموم باشد چرا که این مواد به سلامت انسان آسیب میرساند.
وی گفت: این مواد ممکن است در مزرعه از طریق خاک وارد غذا شود یا در مرحله صنعتی شدن و حمل و نقل به مواد منتقل شود.
معاون وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: کسانی که در چرخه تولید تا عرضه قرار دارند باید مسئولیت ایمنی غذا را بپذیرند.
وی ادامه داد: یکی از کارهای که در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد توزیع مکمل و ویتامین D در مدارسی است که کمبود ویتامین در آنها دیده میشود.