رئیس مركز بهداشت خوزستان:
توصیه میشود زائرین عزیز اهل بیت(ع) که قصد سفر به کشور عراق را دارند، پیش از عزیمت حتما واکسن آنفلوآنزا را تزریق نمایند
کد خبر: ۳۰۸۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵ 08 October 2016
به گزارش تابناک خوزستان، دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز، اظهار داشت: آنفلوانزا بیماری ویروسی حاد دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی است که در اثر تماس با ویروس آنفلوانزا ایجاد می گردد و در هر سنی می تواند افراد را مبتلا سازد که توصیه میشود زائرین عزیز اهل بیت(ع) که قصد سفر به کشور عراق را دارند، پیش از عزیمت حتما واکسن آنفلوآنزا را تزریق نمایند.

رییس مرکز بهداشت استان خوزستان افزود: این بیماری شباهت زیادی با سرماخوردگی شدید دارد ولی بسیار شدیدتر از آن است و باعث ضعف و ناخوشی کامل می شود.

وی با اشاره به راه های انتقال بیماری آنفلوانزا بیان کرد: ویروس های آنفلوانزای موجود در قطرات تنفسی از طریق سرفه و عطسه منتقل می شوند. در اغلب موارد انتقال از فرد به فرد و یا از طریق تماس دست آلوده به دهان و بینی صورت می گیرد. مهم ترین راه انتقال ویروس در محیط های بسته پرجمعیت مثل اتوبوس از طریق هوا (سرفه یا عطسه) می باشد.

معاون بهداشت دانشگاه در مورد علائم عمومی بیماری آنفلوانزا گفت: علائم عمومی شامل تب، لرز، سردرد، درد بدن، بی حالی و بی اشتهایی می باشد که پس از 1تا3 روز از زمان مواجهه با ویروس ایجاد می شوند. معمولا" بدن درد یا سردرد بیشترین علامت مشکل ساز است و شدت آن با تب مرتبط است. علائم عمومی معمولا به مدت 3 روز باقی می مانند.

رئیس مرکز بهداشت استان ادامه داد: علائم تنفسی شامل سرفه خشک، درد شدید گلو، انسداد وآبریزش از بینی است و به طور معمول در شروع بیماری وجود دارند اما وقتی که علائم عمومی کمرنگ می شوند ظاهر شده و 3 تا 4 روز بعد از فروکش کردن تب، باقی می مانند. سلمان زاده افزود: دفع ویروس احتمالا" در بالغین بین 3 تا 5 روز بعد از بروز نشانه های بالینی بیماری و در کودکان تا 7 روز بعد از آن ادامه خواهد داشت.

سلمان زاده با اشاره به راههای پیشگیری از آنفلوانزا بیان کرد: رعایت فاصله از افراد مشکوک و مبتلا به بیماری حداقل یک متر، شستن مکرر دستها با آب و صابون، پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه، دفن بهداشتی دستمال کاغذی های مصرف شده و خودداری از رها نمودن آن ها در محیط ، خودداری از در آغوش گرفتن، بوسیدن و دست دادن هنگام احوالپرسی، خودداری از دست زدن به چشم ها و بینی هنگام بیماری، مراجعه به پزشک در صورت مشاهده علایم بیماری شامل (تب، سرفه، گلو درد، درد بدن)، استراحت کافی، تغذیه مناسب و استفاده از مایعات هنگام بیماری و خودداری از ورود به مکان های شلوغ(مدارس، محل کار و غیره) تا بهبودی و رفع علائم بیماری از مهتمرین راه های پیشگیری از این بیماری است.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار