هشتمین نشست مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه پنج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی کرمانشاه برگزار شد.
کد خبر: ۴۲۱۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸ 10 May 2017
به گزارش خبرگزاری تابناک به نقل از ایسنا ، معصومه خان‌احمدی رئیس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در این نشست که امروز (20 اردیبهشت) به میزبانی پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد، از قدمت بیش از 10 ساله پارک علم و فناوری در کرمانشاه یاد کرد و گفت: در این مدت 467 شرکت و واحد فناور وارد پارک کرمانشاه شده و مورد حمایت قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از این تعداد هم اکنون 320 واحد فعال هستند و تحت حمایت پارک علم و فناوری قرار دارند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون 181 واحد و شرکت از پارک علم و فناوری کرمانشاه خارج شده اند، یادآوری کرد: از این تعداد 112 واحد موفق بودند.

خان‌احمدی همچنین از تولید 130 دانش فنی در شرکت‌ها و واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری در این مدت خبر داد که 50 ایده نیز به فناوری صنعت ساز تبدیل شده است.

وی به واحدهای زیرمجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه هم اشاره کرد و افزود: هم اکنون هفت مرکز رشد و سه کانون شکوفایی خلاقیت داریم و دفاتر جذب و پذیرش، دفاتر خدمات تجاری سازی و بازاریابی، شرکت نظارت و ارزیابی واحدهای فناوری، دبیرخانه دانش بنیان، صندوق پژوهش و فناوری زاگرس، دفتر تدوین استاندارد و... نیز در مجموعه پارک علم و فناوری فعالیت دارند.

به گفته این مسئول، همچنین اولین مرکز شتاب دهی ایده‌های خارج از تهران در خود پارک کرمانشاه ایجاد شده که توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: امسال برنامه داریم تعداد مراکز شتاب دهی را به سه مرکز افزایش دهیم و مرکز انیمشین و فیلم‌سازی را نیز راه‌اندازی کنیم.

خان‌احمدی در خصوص ارائه آموزش‌های مشاوره‌ای به شرکت‌ها و واحدهای فناور نیز تاکید کرد: سالانه 500 ساعت مشاوره فنی، 300 ساعت مشاوره اقتصادی و چندین جلسه مشاوره حقوقی برای واحدها در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه در بعد ملی نیز یکسری وظایف بر عهده پارک‌ها گذاشته شده، یادآور شد: کرمانشاه مسئولیت دبیرخانه تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان کرمانشاه، ایلام و کردستان را بر عهده دارد، به علاوه مرجعیت مالکیت فکری منطقه را نیز داریم که تاکنون 130 اختراع در این مرکز بررسی شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه یکی از پنج پارک کشور به عنوان درگاه صادرات است، گفت: ما صادرات به عراق را بر عهده داریم.

خان احمدی به برنامه‌های پارک برای فرهنگسازی و تجاری سازی ایده‌ها نیز اشاره داشت و ادامه داد: حضور در نمایشگاه‌های بین‌لمللی، برگزاری تورهای بازدید، برگزاری ایده کمپ‌ها، انعقاد تفاهم‌نامه با سایر مراکز برای بهبود تسهیل قوانین کسب و کار واحدها و... از جمله این اقدامات است.

به گفته این مسئول، اقدامات انجام شده باعث شده تاکنون پنج پروژه مشترک با کشورهای آلمان، روسیه و ترکیه داشته باشیم و چند توافق بین‌المللی نیز به امضا برسد.

وی اظهار کرد: اخیرا هم شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی آموزش‌های هواوی بودیم که بیش از 520 نفر در دوره اول در این واحد آموزش دیدند.

 رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در پایان به نقش مهم روابط عمومی‌ها در تعامل بین دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری هم اشاره داشت و تاکید کرد: مشکل عمده استان‌های منطقه پنج، اشتغال فارغ التحصیلان است که باید از ظرفیت روابط عمومی‌ها برای شناساندن خدمات پارک‌های علم و فناوری به دانشجویان استفاده کرد.

در ادامه فرهاد فتاحی دبیر روابط عمومی دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه پنج وزارت علوم، گفت: باید تلاش کنیم روابط عمومی‌ها به جایگاه واقعی خود برسند.

وی در ادامه با بیان اینکه کل کشور به 10 منطقه تقسیم شده و ایلام دبیر منطقه پنج است، افزود: منطقه پنج از نظر تعداد برگزاری نشست‌ها جایگاه دوم را بین مناطق دارد.

فتاحی با اشاره به اینکه در عین حال از کیفیت نشست‌ها نیز غافل نشده ایم، تاکید کرد: در کناز اکثر نشست‌ها کارگاه‌هایی متناسب با نیاز روز برگزار شده است. 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار